https://imgix.femina.dk/media/vaegtprim.jpg
Træning og kost

Træner du hårdt nok?

31. januar 2013
af Lonnie Kjer
foto: All Over
Du træner og træner, men resultaterne hænger ikke samme med indsatsen. Kender du dét? Så skal du måske skrue lidt op for effektiviteten og gøre din træning endnu hårdere. Dét virker nemlig!

Maven er ikke flad nok, armene ikke markeret, formen ikke helt i top, og vægten står alt for stille i forhold til, hvor meget du egentlig giver den gas med træningen. Om det er muskler eller vægttab du går efter, kan de resultater, du efterlyser, måske vise sig, hvis du følger et simpelt råd fra FitSugar.com. Det lyder kort og godt: Træn hårdere!

Bonus for træningen, tak!
For selvom det selvfølgelig varierer fra person til person, hvilke resultater vi vil opnå, er guleroden ved vores træning mere end bare sundhed og velvære. Vi vil gerne ha' en ekstra bonus for vores slid med vægtene eller på løbestierne. Det kan vi få, hvis vi sørger for ikke at gå i stå med træningen, når øvelserne - uanset hvilken form for træning, vi vælger - bliver for nemme og 'sikre'.

Variation i træningen er vejen frem!
For når noget er blevet rutine, skal der skrues op for kiloene eller kilometerne - og en kombination er måske netop sagen, for variation og udfordringer er også et af kodeordene til at nå dine mål og holde motivationen. Hop på et yoga-hold, skift løbeturen ud med en spinningtime. Bland styrketræningen med konditionstræningen og sørg for at nå hele vejen rundt i løbet af ugen. Det er også med til at holde dig fri for skader og holde kroppen i balance. Rigtig god træning!

Læs også