https://imgix.femina.dk/media/billeder/2012/november/sexmadprim.jpg
Træning og kost

Spis dig til go’ sex!

8. november 2012
af Lonnie Kjer
foto:All Over
Ja, den er god nok. Der er faktisk madvarer og krydderier, der ikke bare smager godt, men som også spicer din libido op. Rigtig god appetit!

Afrodisiaka? Mad, der kvitterer med mere energi, bedre orgasmer og stærkere libido? Ja tak, tænker man umiddelbart. Og det samme gør forskerne og disker op med en decideret liste over ting, du burde proppe i dig, skriver kk.no. Og det er ikke så underligt at sætte mad og sex i forbindelse med hinanden. Det er lidt to sider af samme sag, og den nydelse, det giver, aktiverer de samme stoffer i hjernen.

Spis chokolade!
Ja, her er opfordringen, du har ledt efter: Det givet mening - på flere måder - at at spise den mørke chokolade, der trækker humøret i den rigtige retning og har indflydelse på hjernens humør. Så tydeligt, at undersøgelser slår fast, at folk der spiser lidt chokolade hver dag op lever større lyst

Spice me up!
Snig lidt chili i madenm ianset om det er saucen, salaten eller desserten. Den lill erøde eller grønne indeholder capsaicin, der e i familie med fornemmelsen af seksuel ophidselse - og også er dét, der sætter temperaturen op.

Banana baby!
Spis den ... også gerne inden daten. Den dulmer nerverne og runder humøret op, fordi stoffet serotonin strømmer ud i dit blod. At den lange gule også er godt for muskelstyrken og orgasmen, tager vi med som en en ekstra bonus.

Sushi, selvfølgelig!
Lad ham snuppe tunfisken, der er proppet med selen, som sætter gang i sædproduktionen. Laksen indeholder omega 3, der stimulerer produktionene af sex-hormoner, og ingefær retter op på blodcirkulationene What's nok to like?.

Vin virker!
Det virker, det skidt! Det øger østrogenniveauet og er smækfyldt med antioxidanter. Men hæld vin . og ikke gin i glasset. Det har den præcis modsatte effekt på din libido.

Hurra for havregrød!
Smid det hvide brød ud, og server en omgang havregrød eller noget rugbrød. Fuldkorn øger testosteronniveauet og øger altså lysten. Snup et glas juice til, for folk, der får nok C-citaminer er ikke bare i bedre humør - de har også mere sex. Sådan er det i øvrigt også hos kaffedrikkere ...

Asparges!
Grøntsagen indeholder B-vitamin, der øger mængden af histaminer - og lysten. B-vitamin. At den også skulle kunne bekæmpe erektionsproblemer, gør vel ikke noget …

Sagen er bøf!
Den skal bare være mager! Den gode bøf er fuld af zink, der gør det af med prolatin, der hæmmer sexlysten. Nej tak til dét.

Kilde: kk.no

"Spis dig til sundhed!"

Får du " Fisken på disken"?

Kvinder til kvinder!

Slankesupper fra Shoppen!

Læs også