https://imgix.femina.dk/media/billeder/2013/juli/snydprim.jpg
Træning og kost

Snyd dig yngre!

25. juni 2014
af Lonnie Kjer
Foto: All Over
Sex, nul rygning og god tandhygiejne er et par af de ting, der trækker nogle år fra den alder, det ligner, du har. Og hvorfor ikke ligne en, der er helt på toppen, når det nu er sådan, du føler dig. Tjek et par tricks ud her!

Tredive og tæskelækker, fyrre og fantastisk eller halvtreds og hamrende sprød? Ja tak til det hele, uanset hvor langt man er kravlet op ad aldersstigen. For selv om vi ikke gider panikke og faktisk gerne vi ligne nogenlunde den alder, vi har, kan vi jo lige så godt tage os så godt ud som muligt.Kk.no disker op med et par tricks.

Ret ryggen
En dårlig holdning har aldrig gjort noget godt. Ret dig op, skyd brystet frem, træk maven ind og løft hovedet. En godt holdning gør dig slankere, højere og mere selvsikker at se på.

Køb en ordentlig BH!
Yes, sydfrugterne søger mod syd, når alderen og tyngdekraftentrækker i os, men en god bh kan altså rette op på selv de mest trætte bryster. Mange af os glemmer at finde ud af, hvilken bh-størrelse, vi egentlig bruger - og en del hopper rundt i den samme størrelse som før børnefødsler og naturen satte sine spor. Få hjælp i butikken til at finde præcis den bh, du skal ha' - også sel vom du måske kommer til at betale lidt mere for den, end du plejer.

Skod smøgen!
Rygning gør bare ikke noget godt for dit udseende. Rygerynkerne og huden i det hele taget betaler prisen for den dårlige vane, fordi nikotinen får de fine blodårer i kroppen til at trække sig sammen og reducere blodomløbet
huden. Og kollagenet ødelægges, så rygere får flere rynker end ikke-rygere.

Pas tænderne!
Mindst en gang om året skal turen gå forbi din tandlæge. Uanset hvor flittig du er med tandbørsten og tandtråden vil plak og tandsten finde vej til din mund, og resultatet er svært at overse.
De misfarvede tænder kan nemt gøres pæne igen, og hvis ikke en tandrensning kan klare det, kan en blegning helt sikkert ta' de sidste rester af det grimme.

Behold brynene!
Vi ved det godt. Brynene er klippet, plukket og ordnet, og det har de været i flere årtier. Sådan skal det bare ikke være. Lad dine øjenbryn vokse, og drop alt om de tynde, optegnede streger. Det får dig til at se ældre ud, end du er.

Er blond bedst?
Af en eller anden grund associerer vi lysere hår med ungdommelighed, skriver i hvert fald kk.no. Åbenbart fordi mørkere hår trækker det mørke i ansigtet frem og gør altså ujævnheder, pigmentforandringer og rynker mere frem. Så få lavet lidt lyse striber i håret eller farv det hele en nuance eller to lysere.

Hænderne sladrer!
Meget kan fikses, så man kan snyde sig lidt yngre, men hænder afslører som regel, hvad der egentlig står på dåbsattesten. Sørg for at pleje dine hænder med god håndcreme hver eneste dag, og skån hænderne, når du f.eks. er i haven eller vasker op. Det er umuligt at undgå alderstegnene, men en flok lak på neglene kan flytte fokus fra aldersforandringerne.

Sex om dagen!
Sex er sagen - på mange måder. Lagengymnastikken øger blodomløbet og er godt for dannelsen af nye celler. Og - nå ja - så er endorfinerne, der udskilles super for humøret og vores mentale helbred. Hurra for dét.

Kilde: Kk.no

Dén skal du da ha'! Tjek Shoppens badedragter!

Læs også