https://imgix.femina.dk/media/9a3782428351413eb96e2d689c8f4273.jpg
Træning og kost

Slank, Sund og Stram

28. september 2011
af Lizl Rand
Med bindevævsmassage (Eximia) og bandager (Arosha) kan du minimere appelsinhud samtidig med, at du bliver slankere og strammere. Og det er tilmed sundt. Eneste minus: det koster.

Jeg kan lige så godt advare om tre ting med det samme: Du bliver afhængig af behandlingerne. Du kommer til at skulle lade dit vand ofte. Og du vil have svært ved at forklare dine veninder, hvad behandlingen egentlig går ud på.

For navnene "Eximia og Arosha" er lige så svære at forholde sig til, som at jeg er blevet slank, sund og stram efter at have fået bindevævsmassage og være rullet ind i bandager.


Behandlingen

Men det virker, og det er tilmed sundt. Alle de centimeter jeg har tabt i taljen (9 cm) og om lårene (2 cm) er nemlig affaldsstoffer, som kroppen automatisk udskiller pga. behandlingen. I tilgift er min hud blevet blevet strammere og glattere og cellulitis på baglårene er stærkt formindsket.
Min begejstring får dig måske til at tænke, at jeg selv tjener på behandlingerne. Men det gør jeg ikke. Jeg må bare være ærlig og sige, at det virker.


For et år siden testede jeg Eximia, der er dyb bindevævsmassage. Og alene ved denne behandling gik jeg næsten en tøjstørrelse ned. Jeg genvandt min 'gamle' krop og forøgede mit fysiske velbefindende.

Siden har jeg testet Eximia i kombination med Arosha-bandager, der øger udrensningen og samtidig tilfører huden en masse næring hvorved huden bliver ekstra stram og glat. Og igen har jeg opnået gode resultater. Faktisk så meget, at jeg i sommer glad gik rundt i shorts og nu ofte går i gamacher og korte kjoler, fordi jeg føler, at mine ben er mere markerede.

Læs også: Elsk din kvindelighed

Selvom behandlingen involverer en maskine, er hele processen ganske naturlig. Jeg bliver masseret og 'støvsuget' af en stor 'hånd', der ælter mine lår og min mave.


Før

Håndstykket udfører dybdegående bindevævsmassage, hvor skiftende vakuum- og trykfaser får forkalkninger, overflødigt protein og fedt i bindevævet til at løsne sig. Dette øger samtidig cirkulationen drastisk med efterfølgende dræning og deponering af affaldsstoffer, fedt og overflødig væske. Disse affaldsstoffer transporteres væk og udskilles via nyrerne som urin. Derfor skal jeg ofte løbe ud på toilettet - både under og efter behandlingen.

Udover at jeg oplever glæden ved de mere visuelle forandring, så er det nærmest forløsende for mig at få hjælp til at udskille de væskeopsamlinger, jeg har - særligt på maven, det er mit ømme punkt, for alt sætter sig der.

Da jeg er meget lydfølsom springer jeg selve ultralydsbehandlingen over. Maskinen har i mine øre en meget høj og skinger lyd - men jeg er vist ene om at ha' så følsomme ører. Men havde jeg kunnet gennemføre denne del, ville
mine fedtceller have været mindsket yderligere.

Læs også: 3 myter om vægttab

Efter massagen bliver jeg tørbørstet - altså børstet hårdt med en blød børste, hvilket øger blodcirkulationen. Herefter bliver jeg behandlet med Arosha, der er våde bandager fulde af næring og virkesomme stoffer, der bekæmper appelsinhud, strammer op og udglatter. Disse bandager er det muligt selv at købe og dermed spare både penge og tid hos en behandler. Efter 30 minutter er huden glad, stram og udrenset, og man føler sig mindre.


Efter

Som nævnt, er jeg blevet afhængig. Jeg taber mig ikke længere (eller bliver mindre) - men holder maven flad og udrensningen ved lige med en behandling om måneden. Så jeg har ikke længere selskabsblære, da jeg er blevet meget flink til at udrense - blot jeg har drukket et glas vand renser min krop ud.

En behandling varer fra 25 til 75 minutter. For at opnå det bedste resuletat anbefalet et forløb af 10 behandlinger. Men allerede efter en behandling kan ses og opleves stor forskel. Og så er resultatet langvarigt!
Jeg testede hos Absolute Beauty og Qilinn clinic.

Priser pr behandling:

Ansigt: 690,-
Arme og bryst: 700,-
Mave og ryg: 850,-
Baller og lår: 900,-
Balleløft: 700,-
Læber: 180,- Giver et blødere og mere fyldigt look.
Arosha bandage: 500,- (inklusiv tørbørstning og opstrammende creme). Bandager til hjemmebrug koster 400 kr. og købes via www.intersculpt.com

Specielt tilbud til alle Q-læsere: 50 procent rabat på den første Eximia og Arosha behandling.
Hjælper her:

¤ Punkt-slank: Velegnet ved punktslankning, fordi behandlingen gør det muligt lokalt at reducere fedt og forme ens kurver på udvalgte områder af kroppen.

¤ Opstrammende: Reducerer fine linjer, rynker samt opstrammer huden. Giver en stærk øget blodgennemstrømning og forstærker produktionen af collagen. Hudens elasticitet øges og ar m.m. mindskes.

¤ Væskeansamlinger: Ødem/væskeansamlinger kan opstå overalt og er relateret til en række ubalancer. Bindevævsmassager løsner op og dræner.


Køb kur-teen i Q shoppen

¤ Smertelindring: Ved sportsskader eller lign. virker massagen smertelindrende og løsner op.

Sådan indløser du rabatten på 50% ved første behandlinger
For at få 50% rabat på de første behandlinger, skal du blot ringe til den enkelte klinik og sige at du er Q læser.

Læs mere og find flere kontaktoplysninger på www.eximia.dk og www.qilinn.com

Her finder du Klinikkerne

Dilemma Delux: Lille Torv 3, 4760 Vordingborg, 60 70 68 23.
Body Beauty c/o Go Beauty: Strandvejen 201, 2900 Hellerup, 40 25 40 32.
Qilinn clinic: Havneholmen 62. 5 t.h, 1561 København V, 20 73 68 04.
Absolute Beauty: Gammel Kongevej 109, 1850 Frederiksberg C, 33 31 39 79.
Vital Beauty: Islevhusvej 66, 2700 Brønshøj, 60 19 60 60.

Læs også