https://imgix.femina.dk/media/b46142cea8e843958579207eafef3691.jpg
Træning og kost

3 myter om vægttab

1. marts 2011
af Stephanie Hansen
Vi gør op med tre af de mest kendte myter omkring vægttab

Hvis der er noget vi hører om ofte, så er det smarte genveje til en slankere krop. Der findes slankeråd i uendeligheder, nogle er sande og andre er myter - her afliver vi tre af myterne.

1. Jeg taber mig af at gå i sauna
Her er svaret både ja og nej. Du vil kunne se en forskel på vægten, når du har været i sauna. Dog vil dette vægttab skyldes den mængde vand, du sveder ud grundet den høje temperatur.
Dermed vil vægten stige igen, når du slukker tørsten. Den energi kroppen bruger på at presse sveden ud igennem porerne er så lille, at den er uden vægtmæssig betydning.


Få drømmekroppen
med Shapewear - Køb
nu og få 14 dages gratis
kurte med!

2. Jeg kan punktslanke mig
Her er svaret desværre nej. Kroppen forbrænder fedt fra hele kroppen, og toner derfor overalt, når du træner. Den gode nyhed er, at du når du taber dig, vil vægttabet typisk ske fra de fedtdepoter, som trænger mest og som vi ofte er mest irriterede over.

3. Chili i maden slanker
Her må vi igen sige nej. Nå du spiser chili, reagerer kroppen ganske rigtigt med en let øget forbrænding. Desværre vænner den sig hurtigt til det, og udbyttet daler til så lavt et niveau, at det ikke kan måles.

Læs også:
3 tossede slankekure
Vind 5 gavekort til skønhedsbehandlinger
Vil du med til dildoparty?

Læs også