https://imgix.femina.dk/media/websites/qmag-dot-dk/website/engangsbilleder-2014/juli/cocktails-p.jpg
Træning og kost

Sådan laver du eksklusive sommercocktails

12. juli 2014
af Redaktionen
foto: presse
Få inspiration fra d'Angleterres bartender til to lækre cocktails, der er lette at lave, lækre at drikke og som vil imponere dine gæster.

Sommeren er for alvor over os. Med den følger de lange og varme aftener, der bare bliver bedre med en god sommercocktail i hånden. Hvis du mangler idéer til, hvad du skal servere for dine gæster, så har d'Angleterres bartender Stefano Censi lavet to lækre sommercocktails til henholdsvis før og efter middagen. Her er de to opskrifter:

Clover Club Royal

Cocktailen er en version af den klassiske Clover Club, som netop er signaturdrinken for klubben af samme
navn fra starten af 1900-tallet. Cocktailen blødes lidt op med de dejlige florale noter fra Tanqueray No. Ten
samt lidt bobler.

Ingredienser til cocktail:

40 ml Tanqueray No. Ten
50 ml champagne
20 ml sukkersirup (lige mængder sukker og vand opløst)
20 ml friskpresset limejuice
4 friske hindbær

Sådan laver du din cocktail:

Alle ingredienser - på nær champagnen - kommes i en cocktailshaker med masser af is. Shake hårdt og
hæld i et (helst afkølet) champagneglas gennem en strainer eller si. Top med 50 ml champagne. Pynt med et
enkelt hindbær.

> Du kan få mange flere opskrifter på frække sommercocktails her

Golden Storm

En oplagt after dinner-cocktail, hvor sødmen og smagen fra Smirnoff Gold går hånd i hånd med røgen og kompleksiteten fra Talisker 10. Et lille appelsintwist frisker den lidt op og giver en ny dimension. Cocktailen er perfekt til at slutte af på eller som alternativ til en klassisk Manhattan.

Ingredienser:

30 ml Smirnoff Gold
40 ml Talisker 10
Et skvæt Angostura Bitters
Skallen fra en appelsin

Sådan laver din cocktail:

Kom Smirnoff Gold, Talisker 10, Angostura Bitters og is i et røreglas. Rør med en ske indtil, at cocktailen er tilpas kold og fortyndet i takt med at isen opløses. Hæld cocktailen over i et iskoldt cocktailglas gennem en strainer eller si. Garner med et stykke appelsinskal og læg endnu et stykke i drinken, hvis mere appelsin ønskes.

Læs også