https://imgix.femina.dk/media/52d0ebc49aa04653a2b756ff8393ebce.jpg
Træning og kost

Prøv nye og sjove motionsformer

26. juni 2010
af Redaktionen på Slankedoktor.dk
Er du træt af at dyrke den samme kedelige motionsform eller vil du gerne dyrke en mere social sport? Vi har fundet en række underholdende og effektive motionsformer, hvor du får smil på læben og samtidig forbrænder kalorier!

Stangdans/polefitness
Denne sexede motionsform har for alvor vundet indpas i træningsverdenen. Som navnet afslører drejer det sig om dans og bevægelser på en stang. Polefitness toner ikke kun hele kroppen, men giver dig også en bedre holdning, mere muskelstyrke og et ordentligt skud selvtillid.

Mave dans
Det er både sjovt og sexet og samtidigt en fantastisk måde at tone kroppen og forbedre konditionen. Mave dans kræver kontrol og styrke i mave og ryg musklerne - og du vil lynhurtigt opleve en fastere mave og bedre kropskontrol.

Boksning
Elsker du at få pulsen helt i vejret og at svede igennem? Så er boksetræning noget for dig! Boksetræning foregår ikke i bokseringen, men i en træningssal. Træningen har lånt alt det bedste fra boksesporten og skåret det med at lå på hinanden fra! Træningen går typisk ud på intervaltræning og tekniktræning på boksepuder. I en boksetime vil du både få pulsen i vejret og fat på alle de største muskelgrupper og mon ikke også du slipper af med en aggression eller to undervejs.

Step
Step er ved at være en gammel kending, men ikke desto mindre er step stadig en genial måde at tone kroppen og få pulsen i vejret. Når du stepper bevæger du dig op og ned på en stepbænk, mens du laver sjove og udfordrende koreografier der involverer hele kroppen. Step er især effektivt, fordi du glemmer at du træner- fordi du simpelthen har det så skægt!
Ydermere er step en aerob træningsform, hvilket vil sige, at du styrker hjerte, lunger og blodomløb hvilket formindsker chancerne for at udvikle hjerte sygdomme.

Pilates
Pilates er ligesom yoga en afslappende træningsform- men det gør den bestemt ikke mindre effektiv. Pilates styrker og toner alle kroppens store muskelgrupper, med speciel fokus på muskulaturen omkring mave og ryg, hvilket også forbedrer din holdning og kropskontrol.

Der er mange steder hvor du kan dyrke disse motionsformer, men klik ind på et af de landsdækkende fitnesscentre, Fitness World , S.a.t.s , Fitness.dk - og se hvad de kan tilbyde.

Du kan også finde meget mere om motion og sundhed på slankedoktor.dk

Relevante links

https://imgix.femina.dk/legacy/media/websites/femina-dot-dk/website/skoen-og-sund/kom-i-form/1022-sommer-motion/1022-sommerrmotion-kopi-3.jpg
https://imgix.femina.dk/legacy/media/websites/femina-dot-dk/website/skoen-og-sund/kom-i-form/1020-sommerklar-krop/1020-hollywood-klar-kopi-3.jpg
https://imgix.femina.dk/legacy/media/aa2434cdfdb64ba7b7712fed3cc527d6.jpg
udenfor
Dyrk motion bikiniklar
Gør din krop Køb i femina-
shoppen.dk

Læs også