https://imgix.femina.dk/media/1192e0cfba5a4ff2ba5dfba90380063c.jpg
Træning og kost

Pernille har testet slankepillen alli

11. januar 2011
af Redaktionen
Pernille har testet alli og Slankedoktor.dk – læs hendes erfaringer her

Pernille har testet et slankedoktor og alli-forløb, men formåede ikke at spise sundere. Hun fortæller om forløbet her:

Hvad var dine fordomme om alli?
Mine fordomme mod Alli kom faktisk først, da jeg sad med pillerne og den medfølgende vejledning i hånden. Inden der vidste jeg ikke så meget om pillerne, og det eneste jeg havde tænkt, når jeg havde set en reklame for dem, var, at ingen piller kan gøre én slank....og jeg syntes lidt, det var at bilde folk noget ind.

Men efter at have læst mere om dem inklusiv andres erfaringer, blev jeg lidt mere åbensindet omkring brugen af alli i forbindelse med en kostomlægning.

Hvordan var dine erfaringer med alli?
Min egen erfaring med alli var meget bedre end forventet. Jeg ikke oplevede nogle af de slemme bivirkninger som frygtet. Jeg oplevede lidt luft i maven, men dette kan jo ligeså vel være et resultat af den ændrede kost. Dog tror jeg ikke, de gav mig det store resultat på vægtskalaen, men det har nok mest at gøre med, at jeg ikke selv gjorde den indsats mht. kosten.

Hvem vil du anbefale alli?
Som udgangspunkts vil jeg anbefale alli til dem, jeg kender, som absolut ikke kan se resultater ved kun at omlægge kosten, og som virkelig mangler et spark til at komme i gang med at se en forskel.

Hvad var det sværeste ved forløbet?
Det har helt sikkert været at få grøntsager nok og at få lavet "rigtig" aftensmad hver aften. Når man bor alene, og man ikke som udgangspunkt har den store interesse i madlavning, så er det svært at få taget sig sammen til at stå i køkkenet.

Derudover er jeg forfalden til kulhydrater - ikke slik og kager som sådan, men brød og pasta af den ikke grove slags, så for mig havde alli nok virket bedre ved at blokere kulhydrater i stedet for fedt.

Hvad var det mest positive?
Det mest positive har været, at jeg har fundet mig nogle rigtige gode træningsvenner, som er med til at sørge for, jeg kommer af sted.

Hvad vil du gøre nu/have som mål?
Fra nu af vil jeg fortsætte med at begrænse de søde sager og fortsætte med at få trænet, så tit jeg kan. Når overskuddet er til det - forhåbentlig inden for et par uger - tager jeg ordentlig fat igen og vil til at skrive kost- og motionsnotater igen - sikkert på slankedoktor.dk og få støtte fra de andre derinde. Og målet er (stadig) at komme ned under de 70 kg.

Alli kan købes på apoteket.

https://imgix.femina.dk/legacy/media/21f161bda28c4d7da3669d2fac5064ed.jpg

Pernille
Startvægt: 84 kg
Samlet vægttab: 3,2 kg.

Du kan læse om Pernilles slankeforløb på Slank Nu, hvor både Alli og Slankedoktor.dk testes af forskellige kvinder.

>>FEMINA anbefaler slankedoktor.dk - klik her for at læse mere<<

RELEVANTE LINKS

https://imgix.femina.dk/legacy/media/websites/femina-dot-dk/website/skoen-og-sund/slank/kaalsuppeopskrift/renee-toft-simon-kopi-3.jpg
https://imgix.femina.dk/legacy/media/c163d5668ca14e3dbd0e356adda09452.jpg

Læs også