https://imgix.femina.dk/media/68ab810c52f24414afbcae9a19928253.jpg
Træning og kost

Op på cyklen og af med kiloene

21. marts 2012
af Redaktionen, SlankeDoktor.dk
Foto: Colourbox
Gør de veltrænede cykelryttere kunsten efter og kom op på cyklen- cykling er nemlig noget, der batter på kalorieregnskabet!

Når du cykler toner du dine muskler i mave, baller og lår og forbedrer samtidigt konditionen. En ekstra bonus ved cykling er, at alle kan være med- uanset niveau og ambitioner!
Der er ingen undskyldninger for at svede i en varm bil eller bus her i sommervarmen, når du kan cykle i stedet. Det er helt gratis, og så bliver du jo både solbrændt og slank samtidig.
Cykling kan både være dit transportmiddel til job eller ærinder, eller dit motionsredskab til lange ture med spurtsekvenser- valget er dit.

Tag familien med
Cykling er en af de bedste motionsfomer at dyrke med hele familien. Tag for eksempel familien med på en lang cykeltur ud til vandet på en sommerdag, eller tag cyklerne med på sommerferie og oplev et nyt spændende område sammen.

Udstyr
Når du cykler er det vigtigt, at have udstyret i orden- især hvis du vil dyrke cykling som seriøs træning. Derfor kan du udover cyklen anskaffe dig:

  • Shorts med polstring og behagelige sko og bluse
  • Cykelhjelm
  • Vandflaske

Tips fra de professionelle

  • Cykler du på forholdsvis glatte asfalterede veje, så anskaf dig en city cykel. Mens en mountainbike er det oplagte valg til vilde cykelture i broget terræn.
  • Det er vigtigt at cyklen er indstillet korrekt, når du skal cykle langt. På en city cykel skal styret være en smule lavere placeret end sadlen(cirka 2,5cm). På en Mountain bike skal styret være hele 5-10cm lavere end sadlen.
  • Køb din cykel fra en troværdig forhandler og sørg for at blive gode venner med ham fra starten. Det vil du blive glad for, hvis cyklen skal repareres

Få flere slanke og sundhedstips på slankedoktor.dk

RELEVANTE LINKS

https://imgix.femina.dk/legacy/media/bbd11f07715748758de82b2d55ae7f96.jpg
Løbeskole

Læs også