https://imgix.femina.dk/media/billeder/2013/marts/virkerdetprim.jpg
Træning og kost

Oestrogen.dk tester Eximia: Virker vidundermaskinen?

19. marts 2013
af Lonnie Kjer
foto: All Over
Farvel til fedt, appelsinhud og strækmærker. Og hej til bedre immunforsvar og øget blodcirkulation. Den slags løfter skal undersøges, og det har oestrogen.dk selvfølgelig gjort for dig. Men virker vidunderet?

Det skal ikke være nogen hemmelighed, at Oestrogen.dk's udsendte da var en anelse skeptisk, da bus nr 14 fragtede hende direkte til Karma By Sultana i Hellerup. Klinikken med vidunderet boende i lokalet. For helt ærligt … masser af cremer er prøvet, alverdens underlige instrumenter testet, og det koster nu engang blod, sved og tårer - eller kirurgi på højniveau - for at rette op på de kosmetiske skavanker, man har raget til sig.

Eximia - og robotten Robert …
Eller også koster det måske bare et møde med en frisk italiener. Han er langfingret, talentfuld og ret så mekanisk. Lad os kalde ham Robert. Mellem fingrene på smukke og venlige Stine Sandø, som er behandler på klinikken, er både Robert og testperson i de bedste hænder. Af med tøjet, vælg et fikspunkt - og så i sving. I denne omgang kastede vi os over projekt maveskind, som trængte til en kærlig behandling efter et par børnefødsler, men vi kunne lige så godt ha' valgt et hvilket som helst andet område på kroppen - eller hele kroppen kunne ha' fået sig en tur i Eximia's navn.

Besøg Karma By Sultana her!

Peeling til prøvemodellen
Decideret behageligt er det ikke, men det var nu alligevel ikke så dumt at være underlagt maskinens mange talenter. Det føltes simpelthen som om, der kom noget godt ud af det - lidt som når du træner og ved, at BAGEFTER … er det rart.
En let diamantpeeling startede showet, og så bliver der ellers taget fat på en måde, så du kan mærke det - også efter, at du har rejst dig fra briksen. Det føles som om, både indvolde og muskler får sig en tur, og det er sådan set også, hvad der sker, når ultralyd, nedbrydning af fedtceller og bindevævsmassage går hånd i hånd.

Robert og resultaterne
Og går man all in, sørger man lige for at spise korrekt og få gang i træningen i den periode, man modtager de optimale ti gange Eximia-behandling. Det skete ikke i dette tilfælde, hvor hovedpersonen i hvert fald lagde ud med en mere magelig tilgang til italieneren og hans talenter. For 'What's in it for me', ville hun gerne vide ... hvis Eximia alene skulle gøre forskellen. Svaret viste sig i det små efter et par gange i favnen på Robert, klinikken og ultralyd … varme, laser og cellefornyelse.
For uden ligefrem at ville agere undertøjsmodel, var der en forandring at spore. Og videoerne, billederne og fortællinger fra andre kvindelige prøvekaniner talte da også i forvejen sit ret klare sprog: Det virker. I hvert fald halvvejs i forløbet …

Læs også