https://imgix.femina.dk/media/billeder/2013/august/moon-prim.jpg
Træning og kost

Nymåne: Har du også haft det mærkeligt?

14. august 2013
af Krumme Håndlæser
foto: Privat og All Over
… Så er det måske nymånen, der spiller dig et puds. Det er i hvert fald meldingen fra Krumme Håndlæser, som fortæller, at vi netop har været igennem en meget voldsom nymåne - og at det påvirker mange af os.

Det føltes som om jeg havde drukket mig i hegnet. Jeg havde kvalme og rigtig onde tømmermænd. Sagen var bare, at jeg intet havde drukket. Ja, ikke engang en lille fest havde jeg været til. Det var bare nymånen, der spillede mig et puds.


Krummes eliksirer suger
energierne til sig...

Måske en lidt sen opdatering omkring nymånen, i og med at den var der den 6. august, men jeg har nu hørt fra så mange, at de har sovet elendigt lige siden, at jeg syntes, jeg lige ville skrive lidt om det.
Mine egne månemænd lettede i fredags. Månemænd er et spirituelt begreb og føles i bund og grund lige som voldsomme tømmermænd. - Og det blev jeg altså ramt af.

Nymånen startede ellers meget godt. Ligesom den plejer. Sprudlende og boblende. Fuld af glæde og energi.
Men så skal jeg ellers lige love for, at energierne skiftede fuldstændig. Er du gal, jeg fik månemænd. Mange tunge, slæbende månemænd. Som om jeg havde været til en crazy fest.

Midt i den energi måtte jeg tage mig gevaldig sammen og brygge min eliksir. Jeg måtte ikke tune ædelstenene op, som jeg plejer. De ser uskyldige ud, som de står i vinduet, men jeg lover dig for, at det er nogle vilde krabater med den heftige energi, der er lige nu.

Jeg blev nødt til at trække et tarotkort for månen for at se, hvad det var for en energi, der var så voldsom, og jeg fik et chok, da det var Valkyrien, jeg trak. Så kan jeg bedre forstå, at folk rundt omkring rydder op og smider ud, har depressioner, bryder parforholdene, har mareridt om at blive forladt i en skilsmisse eller slet ikke får noget søvn og er mega trætte. Det er jo død, genfødsel og sejrings temaet, hende Valkyrien står for. Det er sgutte for sarte sjæle.

Hvis du er en af dem, der har været voldsomt påvirket af måneenergien, er det bedste råd at mærke efter, hvad det er, der rumster rundt inde i dig. Vær opmærksom på, om det er dine egne problemer, der går dig på - eller om du måske påtager dig andres problemer. Er det dine egne ting, der går dig på, så må du gøre noget ved det. Og gerne i en vis fart. Enten må du æde det og tage ansvar eller også sige farvel og tak. Der skal ryddes op, så du kan få fred.

Fuldmånen er her den 21. august. Jeg trækker et kort op til da, for at se hvordan den mon bliver….hvis jeg tør.

God "oprydder" herfra.
Krumme

Se andres reaktion på nymånen på Krummes Facebookside: facebook.com/haandlaesning

Læs også