Nem og billig suppe

Foto: All Over Press
Gulerodssuppe med appelsin kan serveres både som forret og hovedret.
Opskriften er bergnet til 4 personer:
Ca. 1 kg gulerødder skrællet
1 liter vand
2 hønse bullion terninger
Bliv slank på2 minutter (link fjernet)
Saften af 2-3 appelsiner
Græsk yoghurt 2%
Gulerødderne skrælles og skæres i ca. lige store stykker og koges til de er møre ca. 15-20 minutter. Når gulerødderne er møre blendes det hele fint. Tilsæt saften af appelsinerne. Har du ikke appelsiner kan juice godt bruges. Så skal der bruges ca. 2-2½ dl appelsin juice.
Server det i en dyb tallerken og læg en skefuld græsk yoghurt på og pynt evt. m/persille. Server evt. brød til.
Man kan nemt lave større portioner og fryse suppen ned potionsvis så er der altid et let og sundt måltid i fryserne. Har man spist suppen i flere dage elle mange gange og trænger til fornyelse så prøv at tilsætte en lille tsk. fuld pesto i tallerknen, det kan også være hakket jalapeno (chili) eller syltet paprika(peberfrugt)
Kilde: femina.dk