https://imgix.femina.dk/media/84458f51ebb7429a907d65c971721415.jpg
Træning og kost

Majken var revisor - nu er hun drømmetyder

9. oktober 2011
af Annonce, Sofie Rosendahl
foto: thinkstock
Jesus sendte mig en indisk guru

Majken Bøg (billedet nederst) har over tyve års erfaring med drømmetydning, men der skulle gå mange år af hendes liv, før hun for alvor tog den alternative verden til sig.

- Jeg fik tilfældigvis en bolig ved siden af et kursuscenter, som få måneder efter fik besøg af en amerikansk kvinde, der var blevet spirituelt oplyst mester i Indien, en såkaldt guru. Og selvom guruer ikke tidligere var noget som jeg gik op i, blev jeg nysgerrig efter at møde hende, når hun kom så tæt på, fortæller Majken.

Jeg bad Jesus sende mig åndelig vejledning
- Guruens budskaber handler om, hvordan vi kommer til en erkendelse af hvem vi er og hvad der giver os fred og frelse, som jeg kalder det. Jeg beder nogle gange til Jesus, og før jeg mødte gururen, havde jeg bedt Jesus sende mig en hjælper på min åndelige vej. Og det var præcis hvad denne guru var, for det der skete var, at jeg i nærheden af hende oplevede en hjertevarme, frihed og glæde, forklarer Majken. Så på tidspunkt blev det spirituelle og alternative for alvor en del af hendes liv, selvom interessen ikke ligefrem kom hjemmefra:

- Min familie er stort set alle sammen inden for it & teknik og de er ikke spirituelle som sådan. Da jeg var ung synes jeg psykologi var spændende, men det endte med at jeg var revisor i mange år. Så omkring 40-årsalderen følte jeg bare at alt foregik i hovedet og jeg havde svært ved at forstå min egen tilværelse. Så jeg begyndte at meditere og interessere mig for kristne mystikere, som fortæller om den indre frihed vi kan opleve, som er meget dybere end den frihed, som vi oplever, når vi realiserer os selv i uddannelse og job.

Prøv Majkens drømmetydning over telefonen - 15-30 minutters tolkning for 399 kr.

Jeg spår ikke om fremtiden, når jeg tyder drømme
- En drøm kan være med til at forklare, hvor vi er på vej hen rent følelsesmæssigt, fortæller Majken, som ikke opfatter drømme som et redskab til at spå om fremtiden:

- Jeg udelukker ikke muligheden af at man i sjældne tilfælde kan have en fremtidsvision, men som hovedregel spår man ikke om fremtiden med drømmetydning. Så derfor skal man heller ikke opfatte mig som synsk, fortæller Majken:

- Men jeg har en stærk intuition og jeg fornemmer ændringer i energier meget klart. Så i samtalen om drømmen med klienten, får jeg en klar fornemmelse af, hvor det er vi skal grave dybere, og hvad der er det vigtigste tema i drømmen. Så det er såmænd ikke noget overnaturligt som sådan, det er bare en sensivitet, som jeg har udviklet. Måske er det sproglige nuancer, som jeg lægger mere mærke til end andre gør. Det er vel ligesom en psykolog, som lærer hvad og hvordan de skal spørge ind til problemer hos folk.

- Og så er det jo også noget jeg kan i kraft af en del forskellige uddannelser, kurser og den slags. Jeg tog en uddannelse til kinesiolog i 1988, og så har jeg lært stressrelease, meditation, healing og studeret noget psykologi, teologi, kristen mystik og drømmetydning, fortæller Majken, som siden har praktiseret drømmetydning - både med klienter ansigt til ansigt eller over telefonen.

Den 22. & 23.10.2011 afholder Majken et kursus i kristen selvudvikling og mystik - se mere på www.visioncompany.dk

Læs også