https://imgix.femina.dk/media/billeder/2013/maj/soelleprim.jpg
Træning og kost

Kvinder overdriver sygdom

16. maj 2014
af Lonnie Kjer
Foto: All Over
Den ynkelige mand ligger hjemme, lidt forkølet, men nærmest dødssyg og virkelig sølle. Siger han. Mens du selvfølgelig skøjter derudaf med 40 i feber. Ikke? Nix. Kvinder er værre end mænd, siger forskere.

Der skal ikke meget til for at slå ham ud af kurs, vel? Mænd er og bliver det svage køn, når det kommer til sygdom - eller bare en forkølelse og lidt let feber, som sender ham i brædderne på et splitsekund, mens rengøring, børnepasning og arbejdsliv overlades til dig.

Dén historie kan vi godt pakke sammen, for kvinder er tilsyneladende dem, der overdriver symptomer på sygdom, skriver Daily Mail. De 5000 deltagere i undersøgelsen måtte rapportere samtlige symptomer på sygdom og give dem point fra 1 til 100.

Mænd bærer influenza bedre
Og mandeinfluenzaen, som vi kvinder ynder at grine af, er en myte. Det er kvinderne, der ynker, og mændene bærer i virkeligheden sygdommen flottere end os, der også i højere grad bliver hjemme fra job, når vi er syge - og endda i længere tid end vores bedre halvdele. Det viser studier fra både Australien og London.

"Mange mener, at mænd beklager sig, når de er syge, men studiet viser faktisk, at det ikke er rigtigt," siger Dr. Alma Adler, der stod bag undersøgelsen. Faktisk har mændene en tendens til at nedtone symptomerne. Hm ...

Hvad skal der ske? Spørg astrologenHER!

Læs også