https://imgix.femina.dk/media/billeder/2013/september/moon-prim.jpg
Træning og kost

Kunne du heller ikke sove i nat?

19. september 2013
af Krumme Håndlæser & Malene Fich Weischer
foto: Privat og All Over
Har din nat også være urolig - og frygter du lidt, hvad der venter, når du går i seng i aften? Så er du ikke alene. Flere af os på redaktionen har også haft en underlig nat, og det har Krumme Håndlæser også. Det er nemlig fuldmåne…

Det er i den grad fuldmåne. Det mærkede du måske også kraftigt i nat. Der er i hvert fald mange der ikke har lukket et øje i nat, men vendt og drejet sig i en uendelighed og var ved at blive vanvittige af ikke at kunne sove. Rastløse ben. Lidt nervøs anspændt og over gearet i kroppen. Det har været en nat fyldt med højfrekvent energi. Det har sitret af spændinger. Hvis du er særlig sensitiv, kunne du måske oveni købet høre det. Det kan lyde som en tone eller en motor der står i tomgang. Dagene op til har været lunefulde. (måske kæresten har bemærket det)

Jeg havde ikke tjekket min månekalender, men i nat da jeg lå og var så desperat over at jeg ikke kunne sove, måtte jeg op og tjekke. Og ganske rigtigt månen var fuld. Jeg blev glad og overgav mig. Jeg besluttede med det samme, at jeg i stedet vil nyde energien og ikke kæmpe i mod for søvnens skyld. Jeg tog nogle ædelsten og lagde på mit hjerte og gav efter. Jeg nød i fulde drag at hengive mig til den vildeste power af energi. Sove?? Det kan jeg altid gøre. Jeg vil ikke gå glip af sådan en vild energi, når den nu så gerne vil ind til mig.

Gudindekortet med
Rihannon

Gudindekort for tidens energi
Her til morgen trak jeg et Gudinde kort, hvilket jeg altid gør når jeg kan mærke månens kraft på sit højeste. Jeg trækker kortene for at få en dybere forståelse for den energi vi er inde i i øjeblikket. Det giver en a-ha oplevelse for hvorfor vi føler og reagere som vi gør, når månen arbejder. Det er lidt lige som et horoskop eller tarotkort. Her er det på energierne omkring os.

Jeg trak gudinden Rihannon. Rihannon er stærk, vild, sindssyg stædig og smæk fyldt med feminin power. Skulle jeg vælge en farve til hende, sku det klart være sølv. Ligegyldig hvor du læser om hende henne, ridder hun på en hest og er i den grad i kontakt med månen. Har du lagt mærke til om du bliver påvirket af månen? Jeg plejer at kunne mærke nymånen. Det er sjovt i ens egen selvudvikling og spiritualitet at mærke hvordan du har det og følge med i månekalenderen.

Rihannon´s energi, går sine egne veje. Og kommunikationen er så vigtig og bevægende at den kan blive misforstået og endda blive manipuleret med. Det er en tid med forandring der kan være så kraftig og stærk at du ikke kan følge med. Det er tid til fordybelse og oprydning for at stå fast ved det du i virkeligheden skal. Også selv om du må svigte og gør andre kede af det. Så måske kan du føle at du er i oprør. At du både er sur, glad og fyldt med energi, men på en oprørsk og provokerende måde. At alt det der kan føles uretfærdigt må du bare gøre noget ved.

Og hvordan kan du så blive støttet i de blandede følelser?
Jeg gik hen til min ædelstens samling og tunet ind på hvad der er brug for med denne vilde og utæmmede energi. Den første jeg så var den mælkehvide Snekvarts. Nøgleordene for den er: Befrielse fra selv medlidenhed, glæde, lys, harmoni, leg, rolig og stærk feminin energi.
Hvad mærker du? Hvad har du behov for i sådan en tid? Måske har du bare brug for hvile. Er du til den seriøse dybe spiritualitet? Tør du udforske den? Jeg kan ikke lade vær. Hver dag er en ny dag og den skal leves fuldt ud. Vi gør det på hver vores måde. Tænk over hvad du har brug for, for at stå fast ved dig selv i en tid, hvor du let kan bliv revet med.

Se mere om fuldmånens energi på Krummes facebookside - klik her

Læs også