https://imgix.femina.dk/media/billeder/2013/juni/entre-prim.jpg
Træning og kost

Indret din entré med Feng Shui

7. juni 2013
af Oprydningskonsulent Kamille Carrinah Sommer
foto: All Over
I Feng Shui anser man indgangen som husets mund, hvor vinduerne er husets øjne. Samtidig giver din entré dine besøgende deres første indtryk af dig, ligesom det er din entré, der byder dig selv velkommen hjem. Hvordan ser din ud?

OM KAMILLE SOMMER

Kamille Sommer er uddannet oprydningskonsulent og Feng Shui konsulent, og arbejder professionelt med oprydning som sin niche. Hun skriver hver onsdag hér på Oestrogen.dk

Se mere på hendes hjemmeside: Oprydningskonsulenten.dk

Din indgang er vigtig, fordi det er det første indtryk man får af dig og dit hjem, når man træder ind af døren - både det udendørs indtryk (udenfor din hoveddør) og indtrykket man får når man træder ind af døren. Det er vigtigt for dig og din familie, med en entré hvor I føler jer godt tilpas, når I kommer hjem fra arbejde eller skole, da det er i jeres hjem I oplader til omverdenens stress og jag. En rodet entré giver dårlige vibrationer, og indbyder til irritation og stress.

Hvordan ser din entré ud?
Er det nemt at komme hen til døren, eller skal man skubbe til cykler og gamle skraldeposer, eller er der gjort noget ud af det, med et smukt navneskilt, blomster og små pyntefigurer?
Falder man over sko, overtøj og tasker når man er kommet indendørs? Eller kommer man ind i en hyggelig opryddelig entré, hvor der er plads til at du kan hænge din jakke, og stille dine sko?

Hvis din indgang og entré er meget rodet og evt. også mørk, vil det i Feng Shui være tegn på afstandtagen, forvirring og lukkethed, hvor en lys, opryddelig og åben entré, signalerer imødekommenhed, åbenhed og styr på tilværelsen.

Gode tips:
1. Sørg for at din entré og hoveddørsområde altid er opryddeligt og pænt

2. Hav et pænt navneskilt på/ved døren så man kan se hvem der bor der.

3. En "Velkommen" -måtte eller et smukt "velkommen"- skilt er en god måde at symbolisere at gæster er velkomne i dit hjem.

4. Forestil dig at du skal til en jobsamtale, men i stedet for at sende en traditionel jobansøgning, skal du sende et billede af din entré. Hvad skal der til for at DU bliver valgt? Indret din entré så den repræsenterer dig.

5. Hvis du gerne vil lave rigtig Feng Shui, kan du google "baguakort", der kan vise i hvilket område din entré ligger. På den måde kan du se hvilke farver og elementer der hører til området hvor entreen er. 3 dørs-metoden er den nemmeste metode til "gør det selv-feng shui".


MERE FRA KAMILLE: Lever du i fortiden?

LÆS OGSÅ: Lonnie Kjer: Kom, lad os brokke os!

Læs også