Sjov træning med Nintendo Switch
Annonce
Træning og kost

Har du ikke fundet din form for træning endnu? Så er dette måske svaret

23. november 2021
Annonce for Nintendo. Foto: Shutterstock
Vil du gerne røre dig mere, men mangler du tiden og lysten? Eller har du bare ikke fundet “din ting” endnu? Så er løsningen måske at kombinere spil og bevægelse.
Nintendo Switch

Har du en brændende interesse for badminton, orienteringsløb eller håndbold? Så tillykke! Det er nemlig ingen sag at få trænet regelmæssigt, når du samtidig gør det, du elsker mest.

Mange af os kæmper dog med både tidsmangel og kedsomhed, når det handler om at få os rørt i hverdagen. Og det gælder om at finde en form for bevægelse, som man synes, er sjov – så er det mere holdbart i længden.

Måske du har testet alt, men endnu ikke fundet den rette træningsform? Måske du længes efter at få træningen gennemført på en sjov måde, mens du tænker på noget andet?

Så kan Nintendos udfordrende eventyrspil måske være noget for dig.

Forsvind ind i en anden verden

For alle os, som synes, det er svært at komme ind i den meditative træningstilstand, hvor verden rundt om os forsvinder, er det let at blive at blive træt af ensformige og gentagne træningssessioner som løb, spinning, yoga og styrketræning.

Tænk, hvis du i stedet kunne forsvinde ind i en anden verden og samtidig få alle fordelene ved fysisk aktivitet!

Det er faktisk muligt. Nintendo har udviklet “Ring Fit Adventure”, et konsolspil, hvor du begiver dig ud i et fængslende eventyr med smuk grafik, spændende baner og svedige udfordringer på vejen.

Tidseffektiv træning derhjemme

Ofte er det svært at balancere ens program, så der bliver tid til træning. Job, familie og venner har tit høj prioritet, og så er risikoen, at træning og fysisk aktivitet havner så langt nede på listen, at det sjældent bliver en realitet.

Ved at indføre træning derhjemme på egne vilkår – både længere og kortere træningspas – er det lettere at få træningen til at blive en naturlig del af hverdagen. Med Nintendo Switch kan du vælge at følge de færdige træningsprogrammer, som følger med spillet, eller du kan sammensætte dine egne. Spillet er udviklet til, at du kan træne både styrke og kondition og anvende hele kroppen.

Sammensæt dine egne træningsprogrammer

Når du har testet spillet et par gange, kan du opleve, at visse øvelser passer dig bedre, og at andre simpelthen ikke opfylder dine behov. Så kan du nemt sammensætte dine helt egne programmer og tilpasse indhold, længde og intensitet. Vælg imellem flere end 40 forskellige øvelser, og sammensæt en samling af skræddersyede helkropsprogrammer, som er fuldstændig tilpasset dig og dit formål med træningen den pågældende dag.

Hold styr på dine fremskridt

Det er herligt at kunne mærke udholdenheden stige og samtidig opleve, at kroppen bliver stærkere og humøret højere. Spillet kan måle din puls efter hver session og har også styr på dit estimerede kalorieforbrug. Der er nemlig intet, som er mere motiverende end tydelige resultater!

Sjov hjemmetræning på TV

Om Nintendo Switch og Ring Fit Adventure

Nintendo Switch er en hybrid spilkonsol, som kan anvendes både på TV og håndholdt. Det er den perfekte konsol for hele familien og kan anvendes til alt fra sjove og lærerige spil for de allermindste, til fartfyldte udfordringer med venner, og elskede klassikere som Super Mario og Pokémon. Ring Fit Adventure er et træningsspil, som du oplever enten som fængslende eventyr, hvor du forsvinder ind i en anden verden under træningen, eller gennem udvalgte minispil og øvelser. Du kan også skabe dine egne træningsprogrammer. Læs mere og få fat i spillet her.

Læs også