https://imgix.femina.dk/media/websites/qmag-dot-dk/website/egangsbilleder-2013/april/2013-15-kvindeloeb-p.jpg
Træning og kost

Guide til sæsonens fedeste kvindeløb

12. april 2013
af Redaktionen
Sæsonen bugner af spændende kvindeløb, hvor hygge, samvær og fede goodiebags er mindst lige så vigtige som selve motionsdelen. Q guider dig til fire af de fedeste, der også er velegnet til nybegyndere.

Femina Kvindeløb - en sikker vinder

Over hele landet vil der maj måned igennem blive afholdt Femina Kvindeløb. Der er en gå-rute på 2,5 kilometer, og en 5 og 10 kilometers rute, så de fleste motionister vil kunne få dækket deres behov for udfordringer.

Femina Kvindeløbet lokker med en smuk løberute, hyggeligt samvær og lækkerier fra Joe and the Juice samt fin goodiebag med masser af godter - og naturligvis bladet selv.

Hvor og hvornår:
Løbet afholdes over hele landet i maj måned.

Her kan du tilmelde dig

No Limits Race - det frække alternativ

Hvis du synes, at det kan blive lidt trivielt bare at løbe derudaf, er No Limits Race, sponsoreret af Tampax Pearl, et rigtig fint alternativ. I stedet for den klassiske løberute er der i No Limits Race indlagt spændende forhindringer, hvor du skal klatre, krybe og balancere dig frem.

- Vi ville gerne lave noget anderledes. Derfor er der på ruten indlagt forhindringer, der udfordrer kvinderne og helt sikkert vil give både sved og smil på læberne", siger Yahar Bahar fra Tampax.
Et miks der helt sikkert lyder både udfordrende og sjovt, og som et glimrende alternativ til de mere traditionelle kvindeløb. No Limits Race er ligeledes et kvindeløb, og der serveres forfriskninger, uddeles goodiebags og der er muligehed for at deltage i fede konkurrence.

Hvor og hvornår:

Valby Hallen, Julius Andersens Vej 3, 2450 København SV
Søndag d. 2. juni fra 11 - 14 - tilmelding senest d. 25. maj 2013

Her kan du tilmelde dig

I form løbet - masser af motivation

Udover at være et "klassisk" kvindeløb med masser af girl power og sved på panden på dagen, tilbyder løbe og træningsbladet I form også deltagerne at være med på en spændende workshop under parolen "Hold kæft og nå dine løbemål".

Det er personlig træner og forfatterinde Michelle Kristensen, der har specialiseret sig i vægttab efter kropstype og Signe Vest, der står for workshoppen, som man altså får oven i hatten, når man tilmelder sig I form kvindeløbet.

Hvor og hvornår:
April og maj 2013 over hele landet

Her kan du tilmelde dig

App'en der holder dig orienteret

Er du interesseret i at vide mere om kvindeløb - eller løb i det hele taget, så kan du hente løbeappen fra motionslob.dk med kalender over landets mange motionsløb her

Læs også