https://dk-femina-backend.imgix.net/media/billeder/2013/september/brystpix-prim.jpg
Træning og kost

GALLERI: Bryster – før og efter plastikkirurgi

17. september 2013
af Malene Fich weischer
foto: All Over og Akademiklinikken.dk
Der er mange fordomme - og også mange stereotyper - når det kommer til plastikopererede bryster. Men der behøver ikke være tale om et frontparti i Linse Kessler størrelse. Mange får blot løftet eller fyldt en smule ud…

Tænker man på bryster, som har været i gennem plastikkirurgi, så vil de fleste af os nok få billeder på nethinden af store, pumpede bryster, der knap kan passe ned i kavalergangen. Men sådan behøver det langt fra at være. Virkeligheden er - som altid - langt mere nuanceret end det.

Om det er en god idé at få en plastik-operation er der mange, der har holdninger for og imod, men i sidste ende er det jo kun én selv, der kan bedømme, om det er noget for én. Hér på redaktionen kender vi mange søde, kloge og fornuftige voksne kvinder, der har besluttet sig for at få et lille løft eller måske lidt ekstra størrelse på - typisk efter et par børnefødsler. Vi kender også dem, der slet ikke er nået til børn endnu, men bare vil have så store bryster som muligt. Så længe, det gør dig glad, er det fint med os.

Men vi er trætte af stereotypen om, at plastik-opererede bryster altid er ekstreme. For det er de ikke. Se blot på alle disse før og efter billeder, som vi har fået lov at låne af Akademiklinikken i København.

Læs også