https://imgix.femina.dk/media/billeder/2014/marts/balderprim.jpg
Træning og kost

Faste balder – her er øvelserne!

11. marts 2014
af Lonnie Kjer
Foto: All Over
En er for lille, og en er for stor. Uanset hvad kan vi vel godt blive enige om, at den godt må være fast og velformet. Yes, det er bagpartiet, popo'en, røven vi snakker om. Og de perfekte øvelser får du her …

Det er for længst gået af mode med minus-målene. Især når vi snakker dén afdeling. Kvinder må heldigvis gerne ha' til både gården og gaden, og én af delene kan vi takke kendisser som Beyonce, Kim Kardashian og Jennifer Lopez for. Folk går da også all in og køber sig mere fyld i bagpartiet.
Det behøver vi nu ikke, skriver kk. no.

Træn balderne - dyrk styrketræning
Vi kan nemlig - i bogstavligste forstand - rette op på herlighederne med den rigtige form for træning, lover personlig træner Martin Norym.
men vi kan ikke bare løbe os til faste balder. Der skal bygges muskler op.

"Kvinder har forskellige udgangspunkter, når vi snakker muskelmasse og fedtvæv, og selvom nogle vil se gode resultater hurtigere end andre, hjælper styrkeøvelser med fokus på numsen på alle, siger Martin Norum til kk.no.

Når din bagdel skal være din fordel
Men der er sjovt nok forskel på, hvad du på forhånd har at 'gøre godt med' … størrelsen!
En stor - ja, undskyld mit franske - røv, kræver tung styrketræning, cirkeltræning og intensiv intervaltræning. En lidt mindre af slagsen skal springe den sidste fedtforbrændende del over, og det samme skal de 'mindre' af slagsen.

Faste balder - med knæbøjninger
Knøbøjninger er faktisk en af dem … de gode, gamle knæbøjninger er tilsyneladende geniale. Med vægtstang på nakken er knæbøjninger effektive i kampen for den velformede bagdel. Uanset om den skal være større eller mindre. Er det sidste tilfældet, skal du selvfølgelig sørge for at indtage færre kalorier, end du forbrænder … men det vidste du nok godt. Resten af øvelserne … dem finder du her og i videoerne HER

Toppen til træningen finder du i SHOPPEN!

Læs også