https://imgix.femina.dk/media/billeder/2013/januar/frisk-prim.jpg
Træning og kost

Få gratis hjælp til at starte på en frisk!

7. januar 2013
af Christina Ølund / Malene Fich Weischer
foto: All Over
Her på redaktionen kender vi alt til at sætte en masse mål – men måske liiige have lidt svært ved at nå dem. Men nu har vi fået en håndsrækning fra folkene bag konceptet Steadylife. Og de vil også gerne hjælpe dig!

Nu er det nye år skudt i gang og med dét følger en masse nytårsforsæt. For nogle vil det sikkert være et helt nyt og frisk forsæt; for andre handler det - igen! - om at tabe sig, stoppe med at ryge, få mere motion, mere overskud, mere tid… Alle de der ting, man så gerne vil, men som bare er så forbandet svære rent faktisk at få gennemført.

Men hér kommer livsstilsforummet Steady ind i billedet. De tror ikke på store, forkromede nytårsforsætter, hvor man skal nå alle sine løfter på ingen tid. I stedet ser de på det det individuelle menneske, og hjælper med at identificere, hvad der skal til, for at lige præcis du får dine ønsker til et bedre liv til at gå i opfyldelse. De tror på det hele menneske og på kombinationen af sundhed, balance og udvikling.

I løbet af de næste uger vil du kunne se og læse meget mere om deres koncept hér på oestrogen.dk, hvor Christian, som er en af kræfterne bag forummet, også har fået sin egen brevkasse. Hér kan du allerede nu få hjælp til DIN livsstilsændring. Til at holde motivationen, sætte realistiske mål og i det hele taget komme i gang med de ændringer, du gerne vil gennemføre.

Du kan allerede nu stille spørgsmål og få personlige råd og vejledning i brevkassen her

Du kan også allerede nu tage et smugkig på Steadys eget website, steadylife.dk

Eller du kan lige hér se, hvad Steady fortæller om dem selv og deres eget koncept:

Med Steadys egne ord:

Hos Steady sætter vi fokus på sammenhængen og balancen mellem de indre og ydre aspekter, som spiller en stor rolle, når man vil opnå personlige mål og drømme. Vi beskæftiger os med forskellige perspektiver, som ifølge os, sammen udgør den individuelle livskvalitet. Vi gør vores bedste, for at inspirere folk til at åbne op for vigtigheden af denne balance. Vores perspektiver tager udgangspunkt i emner som motion, kost, fællesskab, sind og sjæl.

Vores filosofi "Steady" betyder at bevæge sig i en stabil fremgang. Netop dette spiller en vigtig rolle lige nu, hvor tusindevis af danskere har lagt hårdt ud med årets slankekur eller livsstilsomlægning. Mange smider alt de har i hænderne, melder sig ind i fitness centre og starter med 120 km/t.

Men holder vi hvad vi lover os selv? Årsagen til at slankekuren fejler år på år, skyldes ifølge os, de psykologiske aspekter - den ubevidste, ustrukturerede og ikke gennemtænkte tilgang som man har til en ambitiøs livsstilsomlægning.

Steady er skabt til at give inspiration til valg som disse, og give et indblik i en ny måde, at forholde sig til de personlige mål og drømme, som vi alle går rundt med. At hjælpe folk i gang men, også holde dem i gang!

Det hele handler først og fremmest om, at sætte små delmål i stedet for at springe ud i et stort og urealistisk eventyr, der med stor chance vil falde sammen igen. Det handler om at kende sig selv, at være selvbevidst og vide om man måske skal starte med kortere gåture i raskt tempo uden mobiltelefonen i lommen, eller om man virkelig kan tilpasse sig intensive forandringer i dagligdagen, selvom man har børn der skal passes og en karriere, som kræver en masse overskud. Hvis man er typen som har en stor sød sukkertand, så virker det heller ikke bare at skære alt det søde fra, fra den ene dag til den anden. Mørk chokolade og grøn te med honning, er super gode alternativer og midler til at skære ned på sukkerforbruget.

Det er fint at sætte næsen op efter store forandringer, men med små skridt vil man med tiden komme i den rigtige retning. Tag derfor små skridt og sæt delmål, som du kan reflektere over, for derefter at fortsætte mod drømmen. En god ting at gøre, er også at notere fremskridt og give lidt tanketid til, om man evt. skulle skrue tempoet op eller måske sænke det en smule. Stil dig selv spørgsmålet "har jeg overvurderet mig selv og vil jeg brænde ud igen?". Det hele handler om at bevæge sig "steady forward" og være selvbevidst. Husk på, hvor der er højt at flyve, er der langt at falde.

Vi ser frem til at hjælpe jer, via vores brevkasse og fremtidige indlæg på Oestrogen.dk

Læs også