https://imgix.femina.dk/media/238e6f6b7f7a4c41be766b39fdfd4884.jpg
Træning og kost

Få 5 træningstip fra Hollywood-træner

3. august 2010
af Redaktionen, SlankeDoktor.dk
Tracy Anderson er personlig træner for mange af Hollywoods største stjerner, heriblandt Madonna, Gwenyth Paltrow og Stella Mccartney. Vi afslører her hendes bedste tip til at få stjernerne i topform på rekordtid.

1. Træn på 2 måder
Hemmeligheden bag effektiv træning er kombinationen af konditions og styrketræning. Snup derfor en halv time af hver når du træner.

2. Gør det simpelt
Der er ingen grund til at gøre træning mere besværlig end højst nødvendigt. De fleste øvelser kan du udføre hjemme i stuen, du skal bare bruge en stol, et gulv og en trænings-dvd til at guide dig.

3. Tænk småt
Det handler om at træne de store muskelgrupper som lår, baller og mave. Men vi glemmer ofte de små muskler, som forbinder de store, og de er med at til at give dig smidighed og styrke. Du får blandt andet godt fat på de små muskler, når du dyrker pilates.

4. Varier din træning
Når du træner de små muskler, er det vigtigt, at du konstant ændrer dine øvelser. Det betyder simpelthen, at du skal skifte bevægelsesmønster hver eneste uge for at holde dem spændstige. Du kan finde inspiration til nye øvelser på nettet, i bøger eller i fitnesscenteret.

Læs også : Nye sjove motionsformer

5. Op på hesten igen
Mange kvinder dropper træningen efter en fødsel, enten har de for travlt med barnet, eller også virker træningen uoverskuelig efter en vægtøgning. Tracys råd er dog at komme i gang med at træne igen hurtigst muligt."Det arbejde, jeg har lavet med Gwyneth Paltrow, handlede netop om at få hende i form igen efter hendes andet barn. Hele kroppen forandrer sig under en graviditet, og det er utroligt vigtigt at få det hele trænet op igen."

Relevante links

https://imgix.femina.dk/legacy/media/218447821c994ccdb3ef4000fcd8da69.jpg

Læs også