Chicken wings til 2 personer
Marinering: 2-3 timer. Tilberedning: 10 minutter.
Ovntid: 20 minutter.
Ingredienser:
6 kyllingevinger
½ dl sojasauce
1 presset fed hvidløg
1 spsk flydende sødemiddel
4 tsk krydderiblanding af stjerneanis, koriander, fennikel,
kanel og spidskommen
1 tsk frisk hakket ingefær, til pynt
Bland alle ingredienserne til marinaden i en skål. Læg kyllingevingerne
i blandingen, og lad dem trække i 2-3 timer. Rør rundt et
par gange. Varm ovnen op til 200 grader. Læg vingerne i en bradepande,
og grillsteg dem i ovnen. Når skindet på kyllingevingerne
begynder at sprække og blive brunt, (efter 5-10 minutter), vendes
de og steger videre i 5-10 minutter, eller indtil de er gennemstegte.
Pyntes med fint hakket ingefær.
LÆS OGSÅ: Dukan-kuren: Sådan gør du