https://imgix.femina.dk/media/websites/qmag-dot-dk/website/egangsbilleder-2013/maj/boeger-p.jpg
Træning og kost

Bøger der gør noget ved kosten - En effektiv slankekur

3. maj 2013
af Redaktionen
Q har samlet en liste over de kostændringsbøger der lige i tiden hitter mest. En effektiv slankekur og i manges øjne en livsstilsændring. Nu kan du med Q spare gode rabatter på lige netop disse bøger.

Vi har samlet en oversigt over de bedste slanke bøger og bøger der kan hjælpe dig med én gang for alle, at få styr på kosten. Disse slankebøger og livsstilsbøger er nogle af de mest populære lige i tiden. Og her er der gode penge at spare på lige netop disse. Så leder du efter en effektiv slankekur eller en livsstilsændring så er disse bøger et rigtig godt udgagspunkt.

Spar 25% på bogen "LCHF - Spis dig mæt og glat"Denne bog er til alle, der er trætte af humørsvingninger, sukkertrang, dårlig appetitregulering og ikke mindst elevatorvægt. Den er til alle der vil tabe sig, eller dem som har normal vægt men døjer med træthed, uro og overskud. Den er til alle der er træt af at skulle tælle kalorier og hele tiden passe på.

Forudbestil bogen "LCHF" her og spar 25%

Spar 28% på bogen "Spis Maven Flad"Spis maven flad af Charlotte Hartvig og Majbritt L. Engell er blandt de bedst sælgende slankebøger. I den populære bog kan du læse om, hvordan du får en fladere mave og ikke mindst et sundere liv.

Køb "Spis maven flad" bogen her og spar 28%

Low carb lækkerier til dig der har en sød tand

Bogen indeholder 88 opskrifter på desserter og bagværk uden mel og sukker - både favoritterne fra "Low Carb lækkerier"-bloggen og helt nye opskrifter krydret med både livsstilsvejledning og personlige beretninger.
Savner du opskrifter på saftige burgerboller, hotdogbrød, lyst franskbrød, cookies, muffins, lagkager og alverdens konfekt og guf - selvfølgelig uden mel og sukker - så er det lige en bog for dig. Alle opskrifter er rige på fedt og protein og med et meget lavt kulhydratindhold.

Køb bogen "Low carb lækkerier" her og spar 25 %

Køb bogen "The Stevia Cookbook"Få alle de gode opskrifter til hvordan du laver mad med sødemidlet i "The Stevia Cookbook - Cooking with Nature's Calorie-Free Sweetener"

Køb bogen nu og spar 5%

Køb bogen "Dukan diæten"Dukan diæten er en videnskabelig og veldokumenteret metode til vægttab udviklet af den franske læge Pierre Dukan. Dukan diæten er en proteinkur baseret på et unikt program bestående af fire trin, der allerede har hjulpet millioner af mennesker til vægttab.

Køb bogen "Dukan diæten" her og spar 28%

Stenalderkost med Thomas Rode "Palæo opskrifter til det moderne menneske"Thomas Rodes stenalderkost opskrifter er baseret pa den nyeste forskning i, hvordan vi genetisk set er udviklet til at spise. Glem alt om at tælle kalorier og andet pjat. Stenalderkost opskrifterne er ad libitum-opskrifter, og det er ganske enkelt umuligt at blive tyk og usund, hvis du laver mad efter bogens opskrifter, da hver eneste opskrift har det til fælles, at næringsindholdet langt overstiger kaloriemængden.

Køb Thomas Rodes Stenalderkost bog her

Læs også