https://imgix.femina.dk/media/e23bc75b42c8468ab3ba4add22080e32.jpg
Træning og kost

Bliv slank på løjperne

15. februar 2011
af Stephanie Hansen, Slankedoktor.dk
En sjov og effektiv måde at forbrænde kalorier på i vinterferien er at tage på skiferie. Vi giver dig 4 gode grunde til, hvorfor skiløb er en effektiv kaloriesluger.

Her er 4 gode grunde til hvorfor at du skal iføre dig skiene og forbrænde kalorier - på den sjove måde.

Skiløb sluger kalorier og booster dit vægttab
Du kan forbrænde helt op til 650 kalorier på bare en times skiløb. Så hvis du bare holder lidt igen med pommes fritterne og de våde varer er det nemt at holde vægten stabil, eller endda opnå et vægttab på din skiferie.

Skiløb toner dine muskler
Skiløb hjælper dig med at tone dine kernemuskelgrupper og den nederste del af kroppen. Du får altså godt fat på mave, ryg, inder og - yderlår, hofterne og ikke mindst ballerne.

Vil du vide mere om kalorieforbrænding og sund livsstil - klik ind på slankedoktor.dk

Skiløb forbedrer din balance og din koordinationsevne
Som overskriften siger, forbedrer ski din koordination og balance. Dette vil samtidig give dig en bedre holdning og gøre andre motionsformer nemmere at udføre.

Skiløb afhjælper depressioner
Skiløb fremmer kroppens blodcirkulation, hvilket giver dig mere energi. Derudover stimulerer skiløb, som andre motionstyper, kroppens endorfin produktion. Hvilket giver dig en følelse af glæde.
Og hvorfor skulle man ikke være glad for denne skønne motionsform? Mens du drøner ned af løjperne og morer dig, drøner din vægt også nedad!

Relevante links

https://imgix.femina.dk/legacy/media/websites/femina-dot-dk/website/skoen-og-sund/slank/kaalsuppeopskrift/renee-toft-simon-kopi-3.jpg
https://imgix.femina.dk/legacy/media/c163d5668ca14e3dbd0e356adda09452.jpg

Læs også