https://imgix.femina.dk/media/b9c47c34120a48648eac1e296eb6f100.jpg
Træning og kost

Astrologi: Det er nu, du skal pleje dit forhold!

31. maj 2012
af Malene Fich Weischer
I starten af juni stiller stjernerne sig på en helt speciel og meget sjælden måde – og det kommer til at påvirke os alle, fortæller astrolog.

Går du og har lidt knas i relationerne - måske til din elskede, dine venner, din familie eller din chef - så kan juni meget vel gå hen og blive den måned, hvor I får snakket tingene igennem og igen kommer på ret kurs.

Kun én gang i vores levetid
Den 5.-6. juni vil Venus passere ind foran solen, hviket er den tætteste position på jorden, planeten kan have. Det sker meget sjældent - næste gang vil være i november 2117 - og derfor vil det være den eneste gang i vores levetid, at vi kommer til at opleve det. Og hvad betyder det så?

Venus styrker kærligheden
"Transitten, som vi kalder det, sætter fokus på vigtige forandringer i alle relationer; personlige og professionelle, såvel som politiske", forklarer astrolog Lejla Lindholm Christensen til Oestrogen.dk, og fortsætter:
"Kærlighedsplaneten Venus vil gerne bringe mennesker sammen. Så har der været knas i dine nære relationer, så er dette en tid, hvor Venus vil medvirke til at bringe jer sammen og samtidig få os alle til at indse hvor vigtigt det er med et "os"."

Måske en afslutning?
Men det kan også være, at nogle relationer vil blive brudt, forklarer Lejla Lindholm Christensen videre:
"Ligesom Venus bringer mennesker sammen, vil den også sætte fut i de relationer, som måske kræver en slags status eller revision. Så det kan også blive en måned, hvor man vælger at afslutte en relation i stedet søge nye græsgange."

Påvirker os alle
Konstellationen mellem Venus og Solen vil påvirke os alle på et globalt plan, så tendenserne fra den sjældne placering vil også ramme dig. Men præcist hvad der sker for dig, kommer også an på, hvor din egen Venus står i dit fødselshoroskop, og de udviklinger, som netop du skal igennem i dit liv.

Tjek dagens horoskop her - det er lavet af lejla Lindholm Christensen og er helt gratis

Du kan også stille Lejla et spørgsmål om dit eget liv. Det koster 200 kr.

Eller få lavet et personligt årshoroskop af Lejla. Det koster 500 kr.

Eller du tror måske slet ikke på horoskoper? Deltag i debatten hér

Læs også