https://imgix.femina.dk/media/websites/qmag-dot-dk/website/engangsbilleder-2014/august/aedelstenprim.jpg
Træning og kost

Ædelstenslysterapi … ?

18. august 2014
af Lonnie Kjer
Foto: Privat
Lyder det langhåret og lige lovlig alternativt? Dét er meget muligt, men der er ikke desto mindre folk, der mener at være blevet kureret for både depressioner, søvnforstyrrelser, hudsygdomme og meget andet. Og herhjemme benytter flere og flere sig af behandlingen.

Ædelstens-hvaffor-noget? Det lyder måske lige svævende nok, men der er faktisk tale om urgammel viden om ædelstene kombineret med moderne teknologi. Lysbehandlingen har været flittigt brugt på hospitaler og klinikker i mange år, men i modsætning til traditionel lysterapi mener tilhængere af Ædelstenslysterapi, at teknikken kan oplive kroppens egen evne til at selv-heale. Fra hovedpine og frosne skuldre til rygsmerter og angst.

"Det kan være svært for folk at fatte hvad ædelstenslysterapi kan gøre for folk, for det lyder måske lidt langt ude," fortæller Eva Bergmann, der som den første herhjemme har taget ædelstenslysterapi-træning op og givet mere end 3500 behandlinger i både Danmark, Skandinavien og i USA.

KOM TIL FOREDRAG

Mandag d 25.8 kl 19.30 holder Eva Bergmann foredrag om Ædelstenslysterapi på Vadstrupvej 14, st th, 2880 Bagsværd.

Tilmelding nødvendig på info@gemlight.dk
Læs meget mere på: www.gemlight.dk

Ædelstenslysterapi - for krop og sjælMen det har været helt overvældende at se resultaterne, siger hun. Og i modsætning til almindelig lysterapi, arbejder ædelstenslysterapi på et dybere niveau af sind, krop og bevidsthed og ifølge Eva Bergmann i så høj en grad, at mange aldrig glemmer den oplevelse, det har givet dem.

Også sunde og raske mennesker, der bare har prøvet terapien af ren og skær interesse og nysgerrighed.

"Folk fortæller, at de opnår nye ressourcer og mærker dyb glæde og kreativitet," fortæller Eva Bergmann.

Ædelsten og ældgammel viden

Men hvordan i alverden kan ædelsten støtte vores selv-healing?

Ædelstene har længe været anvendt på grund af deres helbredende egenskaber, fordi de er de ældste og mest forfinede dele af mineralriget. For tusinder af år siden underviste Ayurveda lægen Charaka i, hvordan ædelsten kunne bruges til at fremme sundhed.

Metoden er udviklet af Dr.Joachim Roller under Maharishi Mahesh Yogi's vejledning,, og ifølge den Ayurvediske viden skaber hver ædelsten en udstråling af lys med specifikke gavnlige virkninger, som kan relateres til stenenes meget ordnede krystallinske struktur.

Dét fik finnerne at føle, da Eva Bergmann i marts måned rejste til Finland og behandlede vintertrætte finnere med let til svær depression.

"Rigtig mange oplevede en positiv forandring efter en enkelt eller få behandlinger," fortæller Eva Bergmann.

Vil du vide mere om ædelstenslysterapi, så tag et kig på videoen herunder:

Læs også