https://imgix.femina.dk/media/websites/qmag-dot-dk/website/egangsbilleder-2013/juni/2013-25-onlinedeals-p.jpg
Træning og kost

5 Tips - Få de bedste kulturelle oplevelser til halv pris

21. juni 2013
af Redaktionen
foto: Shutterstock
Det danske deal-marked er eksploderet og det kan virke uoverskueligt og overvældende, så her får du fem tips til, hvordan man som forbruger bedst navigerer i den stadig stigende strøm af online deals.

Dagene hvor rabatkuponer havde en negativ klang og gav associationer til den amerikanske husmor på jagt efter de bedste tilbud er long gone, for i dag efterspørger de danske forbrugere besparende deals og tilbud som aldrig før.

Men de mange tilgængelige tilbud kan også virke overvældende. For hvordan er det lige, man skal være i stand til at navigere rundt i de hundredevis af deals, der udbydes, for at finde frem til lige præcis den der matcher, det man søger, og hvor man får mest for penge?

Få rabat på bøger der gør noget ved kosten

For at hjælpe forbrugerne giver Bownty fem råd til, hvordan man bedst navigerer i deal-junglen og får mest ud af de mange gode tilbud.

1. Læs det med småt.

De fleste deals er kun gyldige i et vis tidsrum eller på specifikke dage. Så sørg for at tjekke det, inden du køber en deal. Der er ingen pointe i at købe en deal til en klipning, som du kun kan bruge på hverdage, hvis du arbejder mandag til fredag i frisørens åbningstid. Visse deals udløber også før, du lige forventer det så tjek altid udløbsdatoen. Her kan det være en fordel at benytte Bowntys gratis service "Deal Wallet", der sender brugerne en påmindelse, hvis en deal er ved at udløbe.

2. Tjek hvor mange antal deals der er solgt?

Tjek hvor mange antal af den pågældende deal, der er blevet solgt. Dette tal kan du se tydeligt på de fleste deal-sider. Køber du en populær deal, er det en god idé enten at booke i rigtig god tid, eller at væbne sig med lidt ekstra tålmodighed, da der vil være mere rift om en indløsningsdato.

3. Læs anmeldelser.

Det er altid en god idé at tjekke, hvad andre forbrugere siger; et hurtigt kig på AOK, Yelp og andre anmeldersider kan give dig en god fornemmelse af, om andre forbrugere har haft en god eller dårlig oplevelse. Brug også din egen dømmekraft - tjek virksomhedens hjemmeside, ser den professionel ud? Eksisterer oplyste adresse og telefonnummer.

4. Returrettigheder.

Hvis du fortryder dit køb tilbyder de fleste deal-udbydere syv-dages fuld returret med pengene tilbage. Efter de syv dage udsteder nogle deal-udbydere et gavekort eller tilgodebevis , så længe den købte deal ikke er udløbet.

5. Undgå uønskede nyhedsbreve.

Mange deal-udbydere vil forsøge at tilmelde dig deres nyhedsbrev, hvilket i sidste ende kan ende med et kæmpe rod i indbakken, hvis du bliver tilmeldt samtlige deal-sider, du besøger. Vær opmærksom på dette og fjern fluebenet i tilmeldingsrubrikken ved alle uønskede nyhedsbreve. Skulle det ske, at du bliver tilmeldt et uønsket nyhedsbrev, kan du let afmelde det. Som alternativ kan du benytte Bowntys gratis service, der samler samtlige deal-tilbud, som findes på det danske marked i ét enkelt nyhedsbrev, og derved undgår du, at din indbakke bliver spammet med hundredevis nyhedsbreve.

Læs meget mere på www.bownty.com hvor du nemt og hurtigt kan få overblik over de nyeste tilbud

Læs også