https://imgix.femina.dk/storage_1/media/1330-tips-til-faste-baller.jpg
Træning og kost

4 tips til faste balder

29. juli 2013
Af Christina Forsberg 07/29/2013 - 00:00
Få træningsekspert Anne Bechs tips til faste balder

Træn dine balder mindst to gange om ugen, men husk at holde nogle dages pause imellem, hvor du træner resten af muskelgrupperne.

Walking lunges er en fantastisk øvelse til faste balder, men også pæne ben. Stå med samlede ben, tag et langt skridt frem med højre ben, og bøj begge ben, så du står med 90 graders vinkler. Du må ikke få knæet ud over knæet på det forreste ben. Spænd så i baldene og løft det venstre ben, og fortsæt i en langt skridt frem, så du nu har venstre ben forrest. Det gentager du så mange gange, du kan, du kan f.eks. tage nogle 3 kg håndvægte i hænderne, hvis du har sådan nogle.

LCHF: Den nye kosttrend. Læs om den her

Squat er også en rigtig god øvelse, simpel og kan laves med og uden vægt, ligesom walking lunge. Stå med skulderbredde mellem fødderne, stik så numsen godt tilbage, som hvis du skulle sætte dig ned. Bøj benene, så du har numsen og knæene i samme højde. Knæene må ikke komme ud over fødderne. Rejs dig langsomt igen. Tag gerne vægte på i denne øvelse også.

Husk, at det er ligeså vigtigt, at man kan se dine faste balder, som din flade mave. Så hvis der sidder overflødige kilo udenpå, så kan man jo ikke se alle dine trænings-skærmydsler. Så skær sukker, hvidt brød og sodavand væk, hvis du vil se større resultater: ”You can’t outtrain a doughnut.”
For flere fif og mere info: annebech.com

Læs også