https://imgix.femina.dk/media/article/1816-4-nemme-veje-til-vaegttab.jpg
Træning og kost

4 nemme veje til vægttab

30. april 2018
af Christina Bølling & Thora Bruun Makita ·
Foto: PantherMedia
Fitnesscenter dagligt og masser af salatblade. Er du træt af den form for kur, hvor du føler, du giver aflad på det gode, behagelige liv, så findes der heldigvis også nemmere veje – læs bare her.

4 NEMME VEJE TIL VÆGTTAB

1. Skift store tallerkener ud med mindre. Der skal mindre mad til at fylde tallerkenen op, samtidig med at du snyder hjernen til at tro, at den har spist mere, end den faktisk har, og så vil du hurtigere føle dig mæt. Og måske skulle du endda overveje røde, små tallerkener. Ny forskning publiceret i Appetite viser nemlig, at farven rød fik forsøgspersonerne til at spise mindre mad.
2. Sov i et koldt værelse. Forskning publiceret i magasinet Diabetes viser nemlig, at gør du det, så forbrænder du mere af det hvide fedt. Værelset skal være under 19°.
3. Drik ca. 2 glas vand (5 dl), inden du spiser. Forskning viser, at folk, som gjorde det, tabte sig mere end folk, der ikke drak inden maden. 4. Når du ikke sover nok, så vil hormonet leptin også falde. Og det betyder, at din appetit vil stige. Sørg derfor for at få dine 8 timer om dagen. Kilde: Eatthis.com LÆS OGSÅ: Sådan lykkes dit vægttab
https://imgix.femina.dk/call_to_action/fe_abo_web_8nr_1138x370_2.png

Læs også