https://imgix.femina.dk/media/article/1438-4-apps-der-goer-dig-sundere.png
Træning og kost

4 apps der gør dig slank

23. september 2014
af Gitte Holm, redigeret af redaktionen
Fire tips til apps, der optimerer din sundhed på en let, billig og motiverende måde

Digital trendekspert Christiane Vejlø giver her bud på 4 apps, der gør det nemmere at holde sig sund:

Endomondo

Endomondo er nok verdens mest populære løbe-app af den grund, at den er nem at bruge. Brug de mest basale funktioner til at måle tid, distance og rute – eller brug appen som et socialt medie, hvor du konkurrerer med dine venner. Appen fås gratis i App Store og på Google Play.

LÆS OGSÅ: 6 sunde og slanke alternativer til smør

Moves

Denne app kræver, at du hele tiden har telefonen på dig, f.eks. i lommen eller i en taske. Moves måler automatisk, hvor meget du går, cykler, løber, og hvor mange kalorier, du forbrænder gennem dine aktiviteter om dagen. Appen fås gratis i App Store og på Google Play.

Garmin Vivofit

Overvåg dit aktivitetsniveau nat og dag med Garmin Vivofit, der måler dine skridt, hvor mange kilometer du bevæger dig, dit estimerede kaloriebehov samt din søvn. Armbåndet er forbundet med den tilhørende app, så det hele registreres online. Garmin Vivofit, 999 kr.

LÆS OGSÅ: Flad mave - sådan gør du

Lifesum

LifeSum er en kalorietæller, der hjælper dig med at holde styr på både kalorieindtag og træning i form af en sundhedsdagbog. LifeSum fortæller dog, hvor mange kalorier, du bør indtage dagligt, og så er det op til dig at følge det. Appen fås gratis i App Store og på Google Play.

Læs også