Træning og kost

3. december: Brændte mandler i sukkerfri udgave

af Tatjana Albinus 3. december 2014
LCHF opskrift: Mandler er både rige på kostfibre og protein, så de er et rigtig godt bud på sunde julegodter. Her i en sukkerfri udgave

Brændte mandler i sukkerfri udgave (4 personer)

Alle sødemidler har forskellig smag (sukker og honning smager jo heller ikke ens), og sukrin kan have en lidt kølig eftersmag, som ikke alle bryder sig om. Kanelen fjerner dog en del af eftersmagen, og jeg synes selv, de brændte mandler smager fantastisk – og så tager de kun 10 minutter at lave.   Ingredienser 1 dl sukrin gold* 3 dl mandler 1 spsk. kanel   Sukrinen smeltes på panden ved høj varme. Mandlerne vendes i og hældes derefter ud på bagepapir.  De drysses med kanel og afkøles.   Opbevares i glas med tætsluttende låg.   Opskriften er udarbejdet af Tatjana Albinus www.lowcarb.dk   I morgen får du opskriften på en saftig kanelkage der smager af jul  

 

 

Opskriften er fra bogen Low carb lækkerier, der indeholder 88 opskrifter på brød, kage, dessert og andre lækkerier uden mel og sukker. Lån bogen på biblioteket, eller køb den hos din (net)boghandler.

 

 

 

 

*Sukrin gold er en kaloriefri sukkererstatning. Den kan købes i Matas og i helsekosten.