https://imgix.femina.dk/media/article/1712-taffel_0.jpg
Annonce
Sundhed

Snack dig mæt i sunde nødder

30. juni 2017
ANNONCE
På femina kvindeløb i år kunne vi alle glæde os over en pose blandede nødder i goodiebag'en - en super snack til det løbetrætte legeme. Og også perfekt på en helt almindelig hverdag.

Nødder smager ikke bare godt, de indeholder også masser af vitaminer, antioxidanter, sunde fedtsyrer og protein. Det betyder, at de mætter godt og længe, samtidig med at de er gode for os.

Når den lille eftermiddagssult melder sig, er det derfor en god idé at ty til nødder i stedet for til slikposen. Slik får nemlig blodsukkeret til at stige meget hurtigt for derefter at falde lige så drastisk, og så er vi sultne igen og har brug for mere-mere. For mange af os er det derfor en god idé i stedet at spise nødder - med deres indhold af mættende kostfibre og sunde, monoumættede fedtsyrer, der er godt for hjerte og kolesterol.

Taffels nøddemix kommer i en smart genluk-pose, som gør dem mulige at have med i tasken, så de er klar, når den lille sult melder sig, og vi gerne vil træffe et sundere valg.

https://imgix.femina.dk/1712-taffel-packs_3.jpg

Den rosa pakke indeholder et mix af ristede og saltede mandler, mens den himmelblå pakke indeholder et mix af tørristede cashewnødder, peanuts, mandler og pistacienødder. Mixposerne fra Taffel er alle udstyret med smart genluk, så de er nemme at have med i tasken.

Læs også