Yoga er for alle kropstyper
Sundhed

Se de skønne billeder: Yoga er for ALLE kropstyper!

25. februar 2019
af Christina Forsberg
foto: YouTube og Instagram
Tro om igen, hvis du kun forbinder yoga med slanke, tonede kvindekroppe. Nej, de graciøse positurer er for alle. Se blot på disse inspirerende billeder af yoga-entusiaster i plus size fra Instagram.

Yoga er faktisk en af de bedste måder at sprede det kropspositive budskab på til verden. Den udfordrende aktivitet er på alle måder inkluderende – da den er egnet til alle kropstyper og aldre. Når du dyrker yoga, får du det desuden bedre med dig selv på flere planer: I kroppen, sindet og sjælen. De forskellige stillinger kræver udholdenhed og styrke - hvilket som bekendt ikke kun er forbeholdt ultraslanke personer - og det er med til at forbedre bl.a. hjertets funktion.

LÆS OGSÅ: Video: Denne kvinde er beviset på, at yoga er for kvinder i ALLE størrelser

Bliv inspireret på Instagram

På Instagram er der mange inspirerende hashtags som f.eks. #plussizeyoga og #plussizeyogi og vi har håndplukket et udvalg, der måske også kan få dig i gang med Krigeren, Katten og Den Stående Bjergstilling? Se også videoen nederst med amerikanske Valerie Sagun, kvinden bag succesen Big Gal Yoga, som ud over at være en top motiverende yoga-instruktør også er bl.a. installationskunstner og keramiker.

https://imgix.femina.dk/call_to_action/curvy_kandi_cta2.png

Læs også