https://imgix.femina.dk/media/article/havrecrunch-rig-paa-fuldkorn-og-fibre-artikel.jpg
Agenda

Havrecrunch: Rig på fibre og fuldkorn

20. august 2015
af Julie Rosendahl
Havrecrunch er 63% fuldkorn og rig på fibre.

Velkommen til Havrecrunch. En ”Nøglehulsmærket” blanding af fiberrige havreflakes og lækker crunchy granola. Havrecrunch er lavet med omhu og omtanke – og med et simpelt formål: at lave en morgenmads­blanding, der både er rig på fibre og smager rigtig godt. Granolaen og havreflakes ristes langsomt gyldne i ovnen, så det hele bliver ekstra sprødt og lækkert.

Fødevarestyrelsen anbefaler, at du spiser 75 gram fuldkorn om dagen som del af en varieret kost. Havrecrunch indeholder hele 63 gram fuldkorn pr. 100 gram og bærer derfor Fuldkorns-logoet samt Nøglehulsmærket, som er Fødevareministeriets officielle ernæringsmærke, der garanterer, at en lang række ernæringsmæssige krav er overholdt, inklusive kravet om et højt indhold af fibre og fuldkorn.

Havrecrunch har stande på dette års Kvindeløb sensommer, så har du lyst til at få smagsprøver på deres lækre produkter - så køb en billet til sensommerløbet. Husk, at du også får en løbebluse og goodiebag fyldt med lækre produkter - blandt andet også fra havrecrunch. Tilmeld dig her

Læs også