https://imgix.femina.dk/media/sondag/2013/09/38/futura-612x400.jpg
Krop & velvære

Vedligehold din koncentrationssvne og hukommelse

29. august 2013
af Redaktionen
Tempeltræ fra FUTURA medvirker til at vedligeholde din hukommelse og koncentrationsevne.

Tempeltræet er en over 200 millioner år gammel art, og træet, der kan leve i mere end 1000 år, vokser stadig over hele kloden i bedste velgående.

Træsorten blev bragt fra Asien til Europa i 1700-tallet, og det var ikke kun på grund af træets betagende udseende, men også på grund af bladenes velkendte evne til at vedligeholde hukommelse og koncentrationsevne. Futura Tempeltræ 50 + består af ekstrakt udvundet fra de overlevelsesdygtige træers blade.

De aktive stoffer i tempeltræernes blade er unikke. I Japan blev træet plantet omkring templer, hvilket forklarer træets danske navn. Der går en historie om et tempeltræ i Hiroshima, der efter atombombningen stod tilbage som en afbrændt tændstik. Året efter sprang det dog ud igen som det eneste træ i området.

Et hårdført træ

Her er altså tale om et hårdført træ, og bladene har i over 5000 år været anvendt som naturmedicin. Bladene indeholder ginkgo-flavonglykosider og terpenlaktoner, og ekstrakten fra bladene er udvundet og omsat til tabletter, som medvirker til vedligeholdelse af koncentrationsevne og hukommelse.

Der er altså god grund til dagligt at indtage 2 tabletter FUTURA Tempeltræ 50 +, hvis man ønsker at bevare gamle minder og holde koncentrationen, når nye minder bliver skabt.

Læs også