https://imgix.femina.dk/media/f933f59892f648e79a08cfb2c45838f7.jpg
Krop & velvære

Tror du på evig ungdom?

19. april 2012
af Charlotte Hallbæck
Er der flere rynker i spejlet end du bryder dig om? På lørdag har DR2 temaaften om begrebet evig ungdom, hvor de bl.a. tester to metoder til at få et yngre og spændstigere udseende. Hvad tror du selv på virker bedst – natur eller medicin?

Når den første ungdom har lagt sig, kan det være lidt af et chok at se sig i spejlet. Ting, der førhen sad af sig selv, hænger nu trist et par centimeter længere nede. Hud, der førhen var spændstig, er nu blevet slap og rynket.

Emilia van Hauen: Mig - Botox?!

Men hvad er så mest effektivt, hvis man beslutter sig for at gøre noget ved det?

Evig ungdom på to måder

Det tema tager DR2 op i deres temaaften på lørdag, hvor du i 2 ½ time får indblik i, hvordan mennesker jagter ungdommen. Bl.a. gennem programmet Face it, hvor 2 grupper mennesker igennem 7 uger gennemgår forskellige processer for at komme til at se yngre ud. Det ene hold (kaldet "Broccoli") arbejder udelukkende med naturmetoder, mens det andet hold (kaldet "Botox") udelukkende benytter sig af "snyd" i form af medicinske metoder.

Botox kan spores i hjernen

Et panel bestående af filminstruktør Ole Bornedal, journalist Karen Thisted (som er imod medicinske indgreb) og sociolog Emilia van Hauen (som taler for at hjælpe naturen lidt på vej) - bedømmer til sidst i udsendelsen, hvordan det er gået for de 6 deltagere. Derudover kommer temaaftenen til at bestå flere programmer, der alle viser sider af jagten på evig ungdom.

Jagten på evig ungdom sendes på DR2 lørdag den 21. april kl. 20.

Læs også