https://imgix.femina.dk/media/5581b39b589544fe8e5637c92cf7876a.jpg
Krop & velvære

Snyd dig til en større barm

22. februar 2012
af Juliane Olsen, NewsDesk, Aller Media
Foto: All Over Press
Mange kvinder sukker efter fyldige former, og ønsket kan løses med enkle styling-tips.

Ærgrer din lille barm dig, hver gang du kigger dig i spejlet? Det er der ingen grund til, for med små fif og tricks kan du sagtens gøre dine små gajoler til store former. Stylist Tini Owild giver her gode råd til, hvordan du snyder dig en flot barm med det bedste fra din garderobe.

- Bh'en spiller en afgørende rolle for, hvordan dine bryster tager sig ud. Hvis du har en lille barm skal du vælge den rigtige BH, der hjælper brysterne på vej. En BH med push-up og bøjle får figuren til at se pæn ud. Det kan anbefales at købe BH'er i H&M, der har undertøj til billige priser, som samtidig holder længe, siger stylisten til NewsDesk.

På samme måde kan en bluse med V-udskæring lede blikket i retning af din barm, og dermed gøre sit for at fremhæve og forstørre. Vælg dybden på udskæringen alt efter, hvor modig du er.

Empire-snit kan også være en løsning for dig, fordi den ligeledes fremhæver barmen. For ikke at få barmen til at se mindre ud end den er, må blusen også gerne fylde lidt med rynker, overskydende stof eller flæs omkring brystet.

Læs også