https://imgix.femina.dk/2021-03-17/2021_01_06_le_gammeltoft_femina_amager_0033.jpg
Mig og mit velvære

Le Gammeltofts bedste skønhedstip: "Det giver så meget friskhed"

11. marts 2021
af Missu Schneidermann
Foto: Ulrik Jantzen
Den 42-årige stifter & CEO i det digitale medie Heartbeats finder velvære i varme karbade og holder sin hud sund med en suveræn A-vitamin-serie.

Hvor lang tid bruger du på velvære hver dag?

“Min morgenrutine er ret kort – bad, hudpleje, makeup og tøj tager mig 30 minutter. Til gengæld bruger jeg rigtig meget tid i mit karbad i weekenden og om aftenen i løbet af ugen. Det er min velvære. Jeg elsker en time i et (lidt for) varmt bad – nogle gang med body scrub, ansigtsmasker og alt det der.

Andre gange ligger jeg med min telefon og arbejder. Jeg har kun tabt min telefon en enkelt gang.

Og så har jeg noget med massage og kropsbehandling, både for at holde stressen på afstand og for at få et mere balanceret og åbent forhold til mig selv.”

Hvad er fast inventar på dit badeværelse?

“Jeg bruger altid Vichy-deodorant, Vichy-shampoo til tørt hår og en Mason Pearson-hårbørste. Jeg har et hav af forskellige hudplejeprodukter, men bruger som det eneste faste Environ, som er en vanvittig god serie med A-vitamin.

Min mor er hudlæge, og det er hende, der introducerer mig for de produkter, hun tror mest på.

Min makeuprutine er fast: Foundation fra Chanel, mineralpudder og øjenbrynsbørste med lidt farve fra Tromborg, mascara fra L’Oréal, og enten en concealer eller en pudder med i tasken.”

Hvad er det dummeste, du har gjort ift. dit udseende?

“Jeg har haft kort, farvet hår. Og ikke bare kort og farvet – nej. Pink ”hanekam”, da jeg var i starten af 20’erne. Jeg nåede også at farve det sort. Det var vanvittigt grimt til mig.”

Hvad gør du, hvis du skal være pæn i løbet af nul komma dut?

“Foundation og mascara gør det virkelig for mig. Og så lange, mørke øjenvipper.”

Billigste skønhedsfif?

“Vinterbadning. Seriøst. Koldt vand og sauna giver så meget friskhed.”

Hvilket produkt forstår du ikke?

“Jeg forstår virkelig ikke, at der er så mange, der laver deres læber. Jeg har set de smukkeste kvinder ”ødelægge” deres ansigt med filler. Det er så trist. Til gengæld ville jeg ønske, at jeg kunne finde ud af at lægge en helt tynd, våd eyeliner.”

Hvad ville du ønske du havde vidst om skønhed, da du var yngre?

“At less is more. Jeg har brugt en del mørk makeup på øjnene, og det fremhæver egentlig ikke mine træk særligt godt. Jeg er af den overbevisning, at man skal ligne sig selv – med eller uden produkter.”

Hvornår har du (ikke) makeup på?

“Når jeg er hjemme med mine børn, og om sommeren, når min hud er fin, brun og frisk, bruger jeg heller ikke makeup i løbet af dagen.”

Hvad går dit velværebudget til? Og hvad er dit budget?

“Av, jeg bruger ret dyre produkter – men heldigvis ikke så mange. Så jeg fyrer vel i gennemsnit 1.500-2.000 kr. af pr. måned på makeup, hudpleje og kropspleje.”

Læs også