Julie Berthelsen
Krop & velvære

Julie Berthelsen fik et kosmetisk indgreb: Folk skrev, at de var skuffede over mig

10. april 2017
af Birgitte Borup, redigeret til web af redaktionen ·
Foto: PR
Sangerinden Julie Berthelsen fik blandede reaktioner, da hun var åben om, at hun havde fået rettet en rynke i panden. Men for hende var det et personligt valg, som gjorde hende gladere.

Julie Berthelsen fik et kosmetisk indgreb

Da den 37-årige sangerinde Julie Berthelsen fik rettet en rynke i panden ud med produktet Restylane, en såkaldt filler, valgte hun at være åben omkring det.

– Jeg har altid behandlet min hud ordentligt med cremer og ansigtsbehandlinger, men efter nogle hårde år med små børn, havde jeg en rynke i panden, som jeg i daglig tale kaldte kløften. Den var jeg virkelig, virkelig ked af! Så da det gik op for mig, at den kunne rettes ud med et helt ukompliceret indgreb, fik jeg det gjort, fortæller hun.

Behandlingen kom i stand via klinikken N’Age, som Julie Berthelsen i dag er ambassadør for. Men da hun senere skrev et blogindlæg om det lille indgreb, var reaktionerne mildest talt blandede.

– Nogle skrev: Godt for dig! Men andre skrev, at de var skuffede og ikke kunne se, det skulle være nødvendigt. Enkelte gav endda udtryk for, at de ikke ville følge mig mere. Det kom faktisk bag på mig, at jeg ligefrem skulle forsvare noget, som jo er en personlig beslutning.

Ingen skønhedssøvn

Forløbet, der gik forud for Julie Berthelsens valg om at få et kosmetisk indgreb, er klassisk. Engang var alt, hvad der havde med Botox og fillers at gøre, aldeles irrelevant og noget, hun aldrig havde forestillet sig at tage i brug.

Faktisk opfattede hun især Botox som et halvgiftigt produkt, som hun ikke ville i nærheden af. Men da hun fik sit første barn, som i dag er fem år, gik det pludselig op for hende, at der er en grund til, at det kaldes skønhedssøvn. For da søvnen med ét blev frarøvet hende, var det i den grad synligt.

LÆS MERE: Bliv klogere på restylane

– Jeg kunne tydeligt se, hvordan min hud pludselig begyndte at ældes, selv om jeg fra naturen er udstyret med en god hud, som jeg er taknemmelig for. Da jeg kom ovenpå igen efter den første tid som mor og så mig selv i spejlet, tænkte jeg: Jøsses! For mit vedkommende var det især i panden og omkring øjnene, der var sket ting og sager, siger hun.

– Nu føler jeg, jeg har fået fem år tilbage. Det første lange stykke tid efter at jeg fik rettet rynken ud, stod jeg nærmest med armene over hovedet, når jeg så mig i spejlet om morgenen. Det har været ubeskriveligt skønt for mig!

Åben over for flere behandlinger

Foreløbig er hun tilfreds med sin fillerbehandling og har ikke planer om flere indgreb, men hun afviser ikke, at det kan komme på tale.

– Efter at jeg har fået forklaret, hvordan de forskellige produkter virker, er jeg meget mere åben. Og mit budskab til andre er: Hvis man går rundt med noget, man er ked af, og som rent faktisk kan laves, så synes jeg, man skal gøre, som man har lyst. Man skal man i hvert fald ikke lade omgivelsernes reaktion styre, hvad man gør. Ofte er det jo sådan, at de valg, vi ikke tager, i virkeligheden er truffet af andre.

LÆS MERE: Er botox noget at skamme sig over?

Derfor udelukker Julie heller ikke flere indgreb i fremtiden.

– Lige nu overvejer jeg såkaldt ultherapy – et naturligt ansigtsløft – og jeg er ikke afvisende over for hverken Botox eller brystoperation, hvis det på et tidspunkt er det, der føles rigtigt. Men jeg vil ikke ud på et skråplan, hvor det kommer til at se kunstigt ud. Det skal foregå under hensyntagen til min naturlige alder og min mimik. Men generelt er det, jeg går mest op i, mit eget velbefindende. Det må vel være ethvert menneskes ret at være først i sit eget liv og gøre det, man har det godt med – uden at skulle lade sig styre af andres fordomme.

Om Julie Berthelsen

- 37 år og sangerinde

- Mor til en søn på fem år og en datter på ét. Kæreste med håndboldspilleren Minik Dahl Høegh

- Aktuel med singlen "I'll even let you go". Blogger på Julieberthelsen.com

https://imgix.femina.dk/call_to_action/fe_abo_web_8nr_1138x370_3.png

Læs også