Krop & velvære
5. september 2011

Indkøbsliste til SØNDAGs slanketillæg

I denne uge får du et slanketillæg sammen med dit SØNDAG, med en 14 dages kur. Du taber dig mindst 1 kilo om ugen med den komplette madplan, og der er opskrifter til både hverdag og fest! Her er indkøbsliten til hele kuren.
Af: Redaktionen
https://imgix.femina.dk/media/1fadf3ba68494180b9ac9f6b53cf7413.jpg

I denne uge får du et slanketillæg sammen med dit SØNDAG, med en 14 dages kur. Du taber dig mindst 1 kilo om ugen med den komplette madplan, og der er opskrifter til både hverdag og fest!

Indkøbsliste til Gitte Heidis nye kur

Morgen og frokost er beregnet til 1 person og aftensmaden til to. Mellemmåltider ikke medtaget.

TIP: Køb ikke det hele på én gang - kig på kuren, planlæg dine indkøb og læg evt. noget i fryseren.

*) markerer, at du skal bruge af fødevaren i begge uger.

Indkøbsliste til 1. uge

Fra køkkenskabet: Mejerivarer: Grønt: Hvedemel (ca. 700 g)
Fuldkorns- el. grahamsmel
(ca. 300 g)
Olivenolie
Olie til stegning
Hvidvinseddike
Grovkornet sennep
Bouillonterninger eller fond
Salt
Peber
Karry
Oregano
Sambal oelek
(chilipasta på glas)
Knust ingefær på glas
Teriyaki-krydderi
(evt. fra Santa Maria)
Teriyakisauce
Hoisinsauce

3 dl kærnemælk
25 g gær
2 æg str. m/l*
225 g hytteost*
300 g Cheasy yoghurt
med vanilje eller skovbær*
300 g fromage frais 0,3%*
300 g skyr eller fromage frais*
Lidt græsk yoghurt,
10% eller 2%*
50 g friskost 6%,
med hvidløg og urter*
100 g friskost 6%
45 g friskrevet parmesan*
175 g salattern,
fedtfattig variant
(fås i bøtte med 200 g)*
Ca. 150 g ost 20+ i skiver
(fås i bøtte med 250 g)*
100 g frisk mozzarella

2 bdt. radiser*
2-3 agurker*
3 skoleagurker*
2 små avocado*
2 kg tomater, gerne
forskellige sorter og farver*
6-7 løg*
8-10 skalotteløg*
2-3 hvidløg*
Ca. 250 g babyspinat*
Ca. 500 g sukkerærter
(heraf gerne 1 pose friske)*
Salat af flere slags,
f.eks. rucola, radicchio,
frissé efter valg*
3 peberfrugter, gerne 1 rød,
1 gul og 1 grøn
1-2 røde chili
Ca. 1½ kg kartofler*,
gerne forskellige størrelser
½ kg gulerødder*
1 blomkål (ca. 500 g)
1 selleri (ca. 400 g)*
1-2 pastinakker (ca. 250 g)
1-2 porrer (ca. 150 g)
3-4 rødbeder (ca. 150 g)*
Evt. ærtespirer eller -skud Fisk: Kød: Kolonial: 400 g fiskefars med laks
400 g black tigerrejer,
evt. frost
300 g kammuslinger,
evt. frost

300 g skinke
(til wokstrimler)
400 g hakket kylling/kalkun
400 g kyllinginderfilet
3 bøffer af oksefilet,
ca. 150 g pr. stk.
30 g lufttørret skinke i strimler
150 g kalkunbacon*
100 g skinke i tynde skiver*
120 g serranoskinke*
100 g roastbeef i skiver*

1 glas grøn pesto*
1 lille bøtte høvlet peberrod*
110 g mandler*
60 g rugkerner*
3 dl appelsinjuice*
2 stk. fuldkorns tortilla, a ca. 45 g*
2 spsk græskarkerner*
1 glas kapers
100 g fuldkornspasta
(f.eks. penne)
2-3 spsk sukrin
(sødemiddel, fås i helsekost,
hos Matas og nogle supermarkeder)

Brød: Frugt: Krydderurter: Groft rugbrød,
i alt ca. 350 g*
2 fuldkornssandwichbrød,
f.eks. fra Kohberg*
3 stk. knækbrød*
700 g groft brød*
1 lille rugklapper eller
1 skive groft rugbrød, 50 g 150 g melon,
f.eks. cantaloupe*
1 æble
300 g friske brombær
(eller frosne)*
50 g hind- eller blåbær

2 potter basilikum*
Persille*
Timian*
Rosmarin*
Oregano*
Purløg*
Dild*
Evt. kørvel
Evt. koriander Frost: 300 g frosne ekstrafine ærter

Indkøbsliste til 2. uge

Kød: Kolonial: Grønt: 600 g hakket oksekød 3-7%
300 g lammetykstegsfilet
300 g oksekød i wokstrimler
300 g okseinderlår,
i små tern
½ kg kalkunbryst
75 g stegt kyllinginderfilet
(eller lignende,
til fyld i wrappen)

1 dåse hakkede,
flåede tomater
1 lille dåse koncentreret
tomatpure
25 g rosiner
125 g (½ pakke)
frisk fuldkornspasta,
f.eks. linguine
25 g hasselnødder
50 g perlebyg
25 g valnøddekerner
30 g kamut (kæmpe durum)
eller speltkerner

1 bladselleri
400 g svampe
150 g persillerod
1 lille spidskål
1 aubergine
1 squash

Fisk: Mejerivarer: Frost: 400 g kulmulefilet
175 g revet ost, 6%

400 g rodfrugter i terninger
(alternativt friske)

Frugt: 100 g hind- eller blåbær
1 øko appelsin
1 rød grapefrugt
1 granatæble

Læs mere om:

Læs også