yonimapping
Krop & velvære

Hvad er yonimapping?

15. januar 2018
af Christina Bølling og Camilla Kjems
Foto: Panthermedia
Yonimapping kan være en ”terapeutisk genvej”, fordi mange kvinder oplever, de kommer i tættere kontakt med deres krops signaler og behov, hvilket kan tillade, at gamle traumer kærligt kan slippes i stedet for at retraumatisere.

YONIMAPPING - HVAD ER DET?

Det er en urgammel hemmelighed, at kroppen lagrer alle smerter, fysiske såvel som psykiske. Det samme gør vores skød og vores yoni, som de kvindelige kønsorganer hedder på sanskrit. En såkaldt yonimapping kan efter sigende både kurere smerter efter fødsler samt manglende orgasmer og andre seksuelle problemer.
Hvad er det? Yonimapping er en tryg og omsorgsfuld behandling, hvor behandleren kortlægger og undersøger din yoni. Hvor er du øm og anspændt? Hvor opdager du nydelse? Hvor mangler du følelse? I behandlingen indgår brug af akupressur og afspænding, åndedrætsøvelser og energiarbejde, samt massage og healing. Yonimapping kan være en ”terapeutisk genvej”, fordi mange kvinder oplever, de kommer i tættere kontakt med deres krops signaler og behov, hvilket kan tillade, at gamle traumer kærligt kan slippes i stedet for at retraumatisere.
Hvem kan have gavn af det? Kvinder, som er nysgerrige på deres yoni og krop Kvinder, som måske aldrig har fået en orgasme Kvinder, som ønsker mere nydelse på flere niveauer og dybder Kvinder, som har været udsat for overgreb/krænkelser Kvinder, som har svært ved at nyde og acceptere deres køn Kvinder, som har smerter/svien i forbindelse med sex Kvinder, som er blevet syet, klippet eller er sprunget i forbindelse med fødsel Kvinder med nedsat lyst Kilde: Seksuelhealing.dk

LÆS OGSÅ: Tantramassage: Derfor skal du elske din yoni

https://imgix.femina.dk/call_to_action/fe_abo_web_8nr_1138x370_5.png

Læs også