yonimapping
Krop & velvære

Hvad er yonimapping?

Yonimapping kan være en ”terapeutisk genvej”, fordi mange kvinder oplever, de kommer i tættere kontakt med deres krops signaler og behov, hvilket kan tillade, at gamle traumer kærligt kan slippes i stedet for at retraumatisere.

YONIMAPPING - HVAD ER DET?

 
Det er en urgammel hemmelighed, at kroppen lagrer alle smerter, fysiske såvel som psykiske. Det samme gør vores skød og vores yoni, som de kvindelige kønsorganer hedder på sanskrit. En såkaldt yonimapping kan efter sigende både kurere smerter efter fødsler samt manglende orgasmer og andre seksuelle problemer.
 
 
Hvad er det?
Yonimapping er en tryg og omsorgsfuld behandling, hvor behandleren kortlægger og undersøger din yoni. Hvor er du øm og anspændt? Hvor opdager du nydelse? Hvor mangler du følelse? I behandlingen indgår brug af akupressur og afspænding, åndedrætsøvelser og energiarbejde, samt massage og healing. Yonimapping kan være en ”terapeutisk genvej”, fordi mange kvinder oplever, de kommer i tættere kontakt med deres krops signaler og behov, hvilket kan tillade, at gamle traumer kærligt kan slippes i stedet for at retraumatisere.
 
KØB et abonnement på femina og vælg din egen velkomstgave: Moshi Moshi jakke, Södahl plaid eller et af vores skønhedssæt
 
 
Hvem kan have gavn af det?
Kvinder, som er nysgerrige på deres yoni og krop
Kvinder, som måske aldrig har fået en orgasme
Kvinder, som ønsker mere nydelse  på flere niveauer og dybder
Kvinder, som har været udsat for overgreb/krænkelser
Kvinder, som har svært ved at nyde og acceptere deres køn
Kvinder, som har smerter/svien i forbindelse med sex
Kvinder, som er blevet syet, klippet eller er sprunget i forbindelse med fødsel
Kvinder med nedsat lyst
 
Kilde: Seksuelhealing.dk 

LÆS OGSÅ: Tantramassage: Derfor skal du elske din yoni

Læs mere om: