https://imgix.femina.dk/media/94ead8c99b4d4e1483d3f1793cf8a4d8.jpg
Krop & velvære

Giv dig selv massage på jobbet

9. september 2009
af TN
Foto: Colourbox
At massere sine hænder og hovedbund for en stund er et skønt afbræk i en stresset hverdag. Giv dig selv lov til at mærke din krop og tage nogle dybe vejrtrækninger i løbet af din dag

Når du sidder og vrider dig på kontorstolen, og ryggen værker, er det på høje tid at give kroppen lidt opmærksomhed. Der skal ikke meget til for at få gang i energibanerne.

Hovedbunden: Massér med alle fingre. Allerede efter et par minutters lette berøringer kan du mærke fornyet lethed. Øjenhulerne og øjnene: Massér med forsigtige bevægelser.

Sådan fjerner du selv myoser ved hjælp af en lille simpel øvelse

Håndfladerne: Ligesom fodsålerne er håndfladerne følsomme og velegnet til massage. Giv dig selv nogle minutters gnubben i hver hånd.

Ryggen: Rejs dig op fra stolen. Stå med strakte ben lidt fra hinanden, og lad kroppen falde fremover. Stå med hovedet nedad, så længe det føles behageligt. Du trænger til ny blodforsyning til hjernen.

Naboen: Spørg din kollega ovre på den anden side af bordet eller i nabokontoret, om han/hun ikke trænger til lidt nakke- og rygmassage. Nogle minutters omsorg i en travl hverdag har vi alle brug for. Måske får du også en omgang.

Læs også