https://imgix.femina.dk/media/websites/qmag-dot-dk/website/egangsbilleder-2013/april/brysteroperation.jpg
Krop & velvære

Den store guide til unge bryster og brystoperationer

4. maj 2013
af Annonce
Mange kvinder lever med et brænde ønske om at få større bryster, men brystoperationer må aldrig blive et impulskøb. Få den store guide til, hvordan du sikre dig at opnå den bedste brystoperation.

Brystforstørrende operation

Kender du følelsen af at have lyst til at ændre noget ved dit udseende for at få mere personlig udstråling og større selvtillid. Måske kan det klares med en ny og frisk frisure, et par moderigtige briller, en farvestrålende neglelak eller noget helt fjerde, som lynhurtigt kan skabe forandring, men det kan også være, at du tumler med tankerne om mere omfattende forandringer.

Læs alt om brystforstørrende operationer her

Kirurgiens verden giver os i dag flere muligheder for at ændre på vores udseende, men når det kommer til plastikoperationer er det bestemt ikke de hurtige og impulsive ønsker, som skal råde. For her kan man ikke vente på, at håret vokser ud igen, gå tilbage til kontaktlinser eller finde neglelakfjerneren frem. Det er en stor og meget gennemgribende forandring at operere sin krop, og du skal stille høje krav til grundig og god rådgivning, inden du lægger dig under kniven.

Klik dig ind på Brystakademiet her

Alle elsker bryster, men…

Mange kvinder lever med et brænde ønske om at få større bryster. Det kan der være mange rigtig gode grunde til, men en brystoperation må aldrig blive en hurtig forbrugsvare, som du køber impulsivt uden at tænke dig grundigt om, undersøge dine muligheder og få professionel vejledning. I værste fald kan et uovervejet valg betyde, at du ender med et resultat, du ikke er tilfredse med eller at du fortryder. Branchens etik og moral skal sikre, at alle kvinder, som overvejer en brystoperation, får den rådgivning og kvalitet, de har brug for.

Du har brug for specialistens rådgivning

Reglen må være, at en forundersøgelse for meget er bedre end en for lidt - for der er mange spørgsmål at tage stilling til. Det er fx ikke helt ligegyldigt, hvilket implantat du vælger, og hvilke garantier du bliver stillet i udsigt. Du skal også være forberedt på, at du senere skal have foretaget en ny operation, når dine implantater skal udskiftes, så derfor kan det godt betale sig at vælge den allerbedste kvalitet fra starten for at få operationen til at holde længst muligt.

En dygtig plastikkirurg vil give sig god tid til at fortælle dig om alle de valg, du skal træffe i forbindelse med en operation - både i forhold til kvalitet og garantier. Men samtidig lytte til dine ønsker og bevæggrund for operationen, så dine forventninger svarer overens med det resultat, du kan opnå. Plastikkirurgen skal være ærlig og fortælle dig, hvis du har urealistiske forventninger. Det er ikke alle ønsker, som kan indfries, og det kræver en grundig dialog, når I skal beslutte hvilken brystoperation, der er den bedste løsning for dig.

Læs meget mere og download dit spørgeskema her

"Hvorfor en brystskole"

Formålet med vores kampagne er at sætte fokus på, hvor vigtig kvalitet og rådgivning er, når man ønsker sig en brystforstørrende operation. Ved at oplyse især yngre kvinder om de mange valg, de skal træffe i forbindelse med plastikoperationer, håber vi at kunne klæde dem ordentlig på, inden de lægger sig under kniven.

Brugerne opfordres til at få den fulde information på Facebook "Brystskolen", hvor de kan blive certificeret som brystspecialister og downloade en tjekliste til en brystoperation, som de kan tage med under armen, hvis de skal til forundersøgelse hos en plastikkirurg. Kampagnens er først lykkedes, når brugerne opdager, at plastikkirurgi er en jungle, hvor man skal se sig for, gå efter den bedste kvalitet og søge god og kompetent rådgivning.

Læs også