Nicki Minaj
Krop & velvære

Da hun så på de gamle billeder, gik det op for hende, at noget havde ændret sig

14. november 2023
Af Mariah Leitisstein
Foto: Mega
Efter sin graviditet lærte den amerikanske sangstjerne at elske og acceptere sig selv.

Den 40-årige Nicki Minaj har for nyligt haft fornøjelsen af at pryde forsiden af det amerikanske Vogue.

Derfor slog rapperen et smut forbi podcasten "Run-Through With Vogue", hvor hun fik muligheden for at sætte lidt ord på coveroplevelsen.

Det er dog ikke det eneste, det blev til. "Starship"-stjernen fortæller nemlig også om livet som mor, og hvorfor hun fortryder at have været under kniven.

– Jeg garanterer dig for, at hvis du ændrer noget ved din krop og gør noget kirurgisk og alt det her, så kommer du til — mere sandsynligvis, ikke definitivt, men sandsynligvis — at se tilbage på det en dag og sige, 'Jeg var fin, præcis som jeg var,' siger Minaj.

– Og det var det, der skete for mig. Jeg kunne ikke tro det - selv på nogle af de billeder, som jeg ikke kunne lide.

Den største årsag til, at Nicki Minaj valgte at få plastikkirurgi, var, at hun "ikke kunne lide at være tynd", og at brysterne ikke "sad højt nok".

Ifølge Nicki Minaj er det især efter fødslen af sin nu treårige søn, at hun har lært at acceptere både den, hun var, og den hun er nu.

– Min søn minder mig så meget om mig selv. Mit rigtige jeg.

– Og det fik mig til at tænke over, hvorfor jeg ikke kunne lide mig selv. Så mærkeligt. Da jeg så gamle billeder, hvor jeg var i stand til at kigge på mig selv, så indså jeg, at de her billeder er smukke.

Artiklen blev første gang bragt på Se og Hør. Dette er en redigeret version.

Vil du lytte til femina update? Så lyt til vores podcast, hvor vi en gang om ugen dykker ned i en af de største historier fra vores verden og folder den ud for dig. Du kan lytte til podcasten i appen Ally, i Apples podcast-app eller på Spotify:

Læs også