Kost & motion

Slankekur? Se hvad der virker

Slankekure, fedtsugning eller slankepiller? Mulighederne for at få en slank talje og trimmede lår er mange. Så mange, at det er svært at gennemskue, hvad der er fup, og hvad der er fakta. Læs de bedste slankeråd fra FEMINA SlankeDoktors diætist Lene Seve­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­rinsen, og bliv klogere på en lang række slankemetoder.

Om sommeren er vi tilbøjelige til at slække lidt på sundhedsidealerne og de gode spisevaner. Vi hygger os med is og sidder længe ved grillen om aftenen, men når hverdagen atter melder sig, begynder vi at jagte en opskrift på, hvordan vi hurtigt og let kan smide de overflødige kilo.

- Men der er ikke nogen slankekure, man kan fremhæve frem for andre. Man skal bruge sin sunde fornuft, og hvis vægttabet skal holde, skal der en livsstilsændring til, for der findes ingen nemme smutveje til et varigt vægttab, fortæller diætist Lone Severinsen fra FEMINA SlankeDoktor.

Når ønsket om at smide de overflødige kilo indfinder sig, hører de flestes tålmodighed hurtigt op. Derfor gælder det om at begynde i det små - f.eks. at skære ned på aftenens slikforbrug.

- Små fremskridt er vejen til varigt vægttab. Så beslut dig for, hvad du vil gøre noget ved. På sigt vil summen af forbedringer i spisevanerne være stor, og vægten vil ende der, hvor du gerne vil have den, og blive der, forklarer Lone Severinsen.

Hvilken slankemetode passer til dig? Klik og læs mere om de forskellige slankemetoder her...


Renée Toft Simonsens
favorit...
Prøv kålsuppekuren

Hvis du ikke er bange
for nåle...
Prøv akupunktur

Hvis du tør lægge dig
under kniven...
Prøv fedtsugning

Hvis du vil have
styr på følelserne bag...
Prøv hypnose

Hvis du vil kickstarte
din slankekur...
Prøv pulver

Hvis du vil gøre som
Hollywoodstjernerne..
Prøv plaster

Hvis du er svært
overvægtig...
Prøv slankepiller

Hvis du vil have
professionel hjælp...
Prøv slankedoktor.dkHusk at du kan købe lækre kogebøger med sunde og slankende opskrifter i feminashoppen.dk lige her

RELEVANTE LINKSkalorier
Forbrænd 1000
madplan
Slank med
Køb i femina-
shoppen.dk

Læs mere om: