Sund og fedtfattig kyllingesuppe
Kost & motion

Opskrift på kyllingesuppe

Fedtfattig og fyldig opskrift på kyllingesuppe der er hurtig at lave og egner sig til hele familien.

Supper er gode at varme sig på i vintermånederne og en god måde at få mange grøntsager på. I selskab med hinanden tilfører de os gode vitaminer og mineraler, og en god kyllingesuppe kan være med til at forebygge en forkølelse.

For at få den bedste mæthedsfornemmelse bør du benytte de fiberrige grøntsager som f.eks. rodfrugter og forskellige typer af kål og spise groft brød til.

Her får du den sunde, fedtfattige og lækre opskrift på kyllingesuppe.

En kyllingesuppe er sund og nærende, og du kan variere din kyllingesuppe med lige de grøntsager, du bedst kan lide. Denne kyllingesuppe er nem at lave, og det er også en forholdsvis hurtig suppe.

Når du lavet kyllingesuppe, så lav en stor portion. Så har du nem aftensmad med lækker kylligesuppe til en anden dag.

Opskrift på kyllingesuppe

4 pers.

Det skal du bruge til kyllingesuppe

Suppe opskrifter
Køb bogen her for kun 59kr

  • 400 g kyllingefilet
  • 1,5 spsk. olivenolie
  • 400 g porre
  • 400 g gulerod
  • 400 g persillerod
  • 200 g grønne bønner
  • 200 g hvidkål
  • 4 tsk. timian, tørret
  • 8 fed hvidløg
  • 2,6 l vand
  • salt og peber
  • 0,5 bdt. persille

Sådan laver du kyllingesuppe

Rens grønsagerne. Skær kyllingekødet i tern og grønsagerne i passende stykker.

Svits kødet i ca. 3 min., bland grønsagerne med kødet. Tilsæt hvidløg og timian og hæld kogende vand eller grønsagsbouillon over. Lad din kyllingesuppe koge op, og lad den småkoge i ca. 20 min.

Smag til med salt og peber. Rist rugbrødet og server den varme kyllingesuppe med et persilledrys på toppen.

Lav gerne en dobbelt portion, så har du kyllingesuppe til to dage. Du kan også komme halvdelen af din kyllingesuppe i fryseren, på den måde har du let mad på en travl dag. Denne kyllingesuppe kan også serveres som en blendet suppe.

> Prøv også den lækre opskrift på nuddelsuppe med babyspinat og rejer