Kost & motion

LCHF opskrift: Madpandekager med asiatisk fyld

Disse madpandekager kan bruges til alting. Her har de fået smag af det asiatiske køkken, men du kan sagtens vælge at lave dem med noget helt andet fyld efter din personlige smag

Opskriften stammer fra bogen "LCHF - spis dig mæt og glad"

Madpandekager med asiatisk fyld (4-5 stk)

INGREDIENSER

2 æg
2 æggehvider
75 g græsk yoghurt
¼ dl fløde
½ tsk. salt
4 tsk. loppefrøskaller
kokosolie til stegning

ASIATISK FYLD
250 gram svinekød, gerne med fedtkant
1-2 gulerødder
4 broccolibuketter
6 markchampignoner
1 fed presset hvidløg
2 cm revet ingefær
2-3 spsk. tamari (glutenfri soja)
kokosolie til stegning
salt og friskkværnet peber

Opskrift - sådan laver du madpandekager med asiatisk fyld

MADPANDEKAGER
Pisk æg og æggehvider med yoghurt, og tilsæt resten af ingredienserne. Steg pandekagerne på begge sider på panden i kokosolie. Sæt dem til
side, og lad dem afkøle.

ASIATISK FYLD
Skær svinekødet i tynde strimler. Skær gulerødderne i tynde stave og resten af grøntsagerne i mindre stykker.
Varm olien op i en sauterpande. Svits hvidløget i olien, tilsæt kødet og lad det stege i cirka 5-7 minutter. Tilsæt grøntsagerne og den revne ingefær, og rør godt rundt.
Hæld til sidst tamari hen over, og lad retten færdigstege i 5 minutter.
Fordel det varme fyld i madpandekagerne og rul dem sammen. Server straks.

Energi pr. person
Kcal: 338, Protein: 27 %, Kulhydrat: 16 %, Fedt: 53 %, Fibre: 4 %

PRØV OGSÅ: Kyllingesalat med bacon og estragon
 

Læs mere om: