Kost & motion

5. december: Rødkålssalat

LCHF opskrift: Denne rødkålssalat er en fin modvægt til de tunge retter på julebordet. Vi får den altid som tilbehør både til julefrokost og selve juleaften – og den bliver altid spist op.

Rødkålssalat (2-4 personer)

Ingredienser

1/2 hoved rødkål
1 appelsin
2 søde æbler
2 håndfulde valnødder
Saften fra 1 appelsin
 
Rødkålen snittes fint, og frugten skæres i tern. 
Det hele blandes med valnødder og trækker et par timer i appelsinsaft inden servering.
Salaten kan varieres med f.eks. granatæble, pærestykker eller mandler i stedet for valnødder.
Prøv også: Rødkålssalat med kærlighed og knas
 
Opskriften er udarbejdet af Tatjana Albinus www.lowcarb.dk
 
I morgen får du opskriften på chokoladekugler
 
 
 
 
Opskriften er fra bogen Familiens low carb favoritter, der indeholder hele familiens livretter i sundere udgaver. Lån bogen på biblioteket, køb den hos din (net)boghandler, eller køb dit eget signerede eksemplar af bogen her