Løbebriller: Tips til de bedste løbebriller
Annonce
Sundhed

Har du husket (løbe)brillerne?

5. april 2021
af ANNONCE
Udgivet første gang 5. april 2019
Løbebriller beskytter ikke bare mod uv-lys, men også mod vind, sol, støv, myg og andet, der kan komme flyvende i luften, når du er ude at løbe. Og nej, dine gamle Ray-Bans er ikke lige så gode.

Løbebriller - tips til at finde de bedste

1. Løbebriller bør slutte tæt til, men stadig have en god ventilation.

2. De skal ikke veje for meget. Profil Optiks letteste stel vejer blot 20-25 gram.

3. Løbebriller bør være optisk kompenserende, dvs. glasset bevirker, at du opfatter ujævnheder og sten på stien på den rigtige måde, så du ikke vrikker om eller falder.

4. Undgå dug på glassene. Du kan forebygge dug ved at rense brillerne ordentligt og bruge et antidugmiddel.

Hvis du sveder meget, så skub brillerne frem på næsen, eller tag dem af et øjeblik, men skub dem ikke op i panden (det udvider stellet). Gå efter et stel med naturlig lufttilførsel, så glassene dugger minimalt.

5. Hvis du har svært ved at løbe med briller, kan du overveje kontaktlinser. For nogle er linser den helt rigtige løsning.

Profil Optik er eksperter i sportsbriller og kan hjælpe med valg af steltype og glas, uanset om du skal spille golf, tennis, stå på ski, ud og cykle eller løbe. Eventuelt i en af deres 10 specialbutikker.

PS: Profiloptik.dk/stylelab er en app med alle Profil Optiks sportsbriller, så du kan sidde hjemme og prøve, hvordan de ser ud på dit ansigt.

Læs også